.

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Bongasin auringonMelkein unohdin julkaista vuoden ensimmäiset auringonsäteet. Viime viikon talvilomalle osui siis tasan yksi aurinkoinen päivä. Pakkohan siitä oli kuva napata, vaikkei kuvassa muuten mitään ihmeellistä olekaan.


Sohvatyynytkin jäi perinteisesti pöyhimättä, kun oli kiirehdittävä, ettei hetki mene ohi. Kauemmin mukana matkanneet tietävät, että lauseeseen piiloutuu melkoinen annos ironiaa. Meillä kun on aina noi tyynyt aika lailla luonnontilassaan).

Tästä päästäänkin seuraavaan aiheeseen. Tästä tuli ensimmäinen Blogivaasan sivustolla julkaistu postaus.  On hienoa päästä mukaan näiden huikeiden bloggareiden seuraan. Jos siis klikkasit Kotikolmioon uutena vierailijana Blogivaasan kautta, olet lämpimästi tervetullut. 

Meillä tuunataan, ommellaan, sisustetaan, askarrellaan, nikkaroidaan, tehdään kirpparilöytöjä ja sorrutaan shoppailuun. Aina mukana on kuitenkin rentoa meininkiä ja pilkettä silmäkulmassa. Toivottavasti viihdyt mukana.2 kommenttia :

 1. Oh, hetken jo luulin, että teillä olisi tänään aurinko näyttäytynyt :D Tällä kun on harmaatakin harmaampaa. Mutta kyllä se aurinko ihan varmasti kohta pilkahtelee useammin ja pidempään. Niin, että ehtii ne sohvatyynytkin pöyhiä. :) (Mun näkökulmasta teidän sohvatyynyt kyllä on tässäkin kuvassa niin tiptop kauniisti!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on toistaiseksi tämä viikko mennyt harmaassa säässä. Tänään satoi vettä ja räntää vuorotellen. Ois se aurinko tervetullut vieras vähän useamminkin.
   Meillä on aina sohvassa jonkun takamuksen jälki tai tyynyssä pään painauma :) Elämänjälkiä parhaimmillaan.

   Poista