.

torstai 5. maaliskuuta 2015

DIY: Pisaroita pyyhkeeseenOstin pitkästä aikaa purkillisen kangasväriä, koska kivoja kankaankuviointi-ideoita on viime kuukausina tupsahdellut eteen monessa paikassa. Ensin meillä koristeltiin tyttären toimesta kangaskasseja ja eilen illalla oli mun vuoro päästä testailemaan.Annon harmaa keittiöpyyhe sai ylleen rouhean pisarasateen. Mä jostain kummallisesta syystä tykkään eniten just rosoisesta painojäljestä, joten leikkasin hyvin suurpiirteisen leiman keittiösienestä ja käytin sitä karheaa hankauspuolta.


Tuli jo aiemmin shoppailtua myös pari kangastussia, mutta niiden jälki on mun makuun liian tarkka. Jokainen "hutiviiva" erottuu liian hyvin. Näissä ei tarvitse olla turhan tarkka. Mitä rosoisempi, sen parempi. 

Leimaaminen on kyllä sen verran helppoa ja kivaa hommaa, että taidan etsiä kaapeista jonkin toisenkin uhrin muuttumisleikkiin. Samalla täytyy kyllä kaivella täytettä kirpparipöytään, joten nyt on alettava hommiin. Kivaa torstai-iltaa!4 kommenttia :

 1. Miten kauniilta näyttää!
  Valoisaa viikkoa sulle ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tällaisia pikkuprojekteja on helppo ja kiva tehdä.
   Aurinkoista viikkoa sulle myös :)

   Poista
 2. Voi miten kaunista jälkeä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä tykkään eniten just tollaisesta rosoisesta jäljestä. Ja onhan sellaisen toteuttaminen paljon helpompaakin.

   Poista