.

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Uus sänky ja arvontamuistutusSiinä se nyt vihdoin on; uus sänky. Vähän oli hankala kuvattava. Ensin tyhmänä napsin kuvat päiväpeiton kanssa niin, ettei sänkyä periaatteessa näkynyt ollenkaan. Aina ei ihan ajatus kulje.


Mähän olin jo kauan sitten valkannut rungoksi 160 cm leveän Malm-rungon neljällä säilytyslaatikolla. Patjojen valinta aiheutti enemmän hankaluuksia, kun niistä ei minkäänlaisia käyttökokemuksia ollut. Hyvin noissa on nyt muutama yö nukuttu.


Säilytystila sänkyjen alla tuli enemmän kuin tarpeeseen ja oon ollut viime päivät niin fiiliksissä siisteistä kaapeista. Kirppariurakkakin saatiin päätökseen ja sitä kautta meiltä lähti noin 150 yksittäistä tavaraa. 

Vielä kun saan kiikutettua vaatekassit ja kirppariylijäämän hyväntekeväisyyskeräykseen, voi taas keskittyä muuhunkin kuin kaappien järjestelyyn. Hirveä urakka, mutta tulipa tehtyä.

Täällä on tänään nautittu auringosta, pyöräilty ja ostettu ensimmäiset jätskit. Nyt aion käydä tekemässä vielä pirtelöt leffaevääksi. Täällä vietetään nimittäin tyttöjen iltaa. 
Muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan, ellette oo jo osallistuneet. Leppoisaa lauantai-iltaa!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti