.

tiistai 16. joulukuuta 2014

Peuroja pussistaTulihan niitä sarvipäitä lopulta meillekin. Kauan mä oon pystynyt itseni hillitsemään, mutta sitten ne tupsahtivat meille ihan sattumalta. Nää somat otukset kun kiikutin kotiin viime viikon KN2 -visiitin jälkeen goodiebagissa.


Nää oli tarkoitettu ripustettaviksi, mutta poistin narut ja laitoin ne nököttämään kynttilöiden seuraksi olohuoneen pöydälle. Kaleidot jätin alle käytännön syistä; peuroilla näyttäis nimittäin olevan kevyt glitterinlähtöaika.


Sain kyllä tosissaan pitää puoliani, ettei peurat vaeltaneet tyttären huoneeseen tonttuporukan mukaan. Meillä selkeesti asuu yks jouluihminen, joka soittaa joululevyjä päivittäin ja saa ahdettua huoneeseensa käsittämättömän määrän joulukoristeita. -Ihan hyvä niin. 


Myös paperikuusimetsä on kasvanut mustalla kuusella kuvan napsimisen jälkeen. Vihreää paperia en oo toistaiseksi kätköistäni löytänyt. 

Mikäs muuten on sun suhde sarvipäihin; hitti vai huti?


9 kommenttia :

 1. Kyllä ne ihan jouluisilta näyttää! Kivat! T:M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä myös. Lisäpisteitä siitä, että nää on kivan pienet säilöttäviksi.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin oli. Sopivan pieniä ja monikäyttöisiä :)

   Poista
 3. Mä sain Jossun sarvipäät. Arvaa kenen huoneessa ne on? :) Annukka tuli samaan ratkaisuun, kuin säkin ja ripustusnauhat lähti, niin että viuhahti vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tyttärillä on selkeesti sama maku. Hyvin kasvatettuja ;)

   Poista