.

keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Laiska keskiviikkoEilinen ilta vierähti pitkästä aikaa kivojen blogituttujen parissa kivoja sisustusjuttuja ihastelemassa. Tuli taas napsittua niin älytön määrä kuvia, etten kuitenkaan jaksanut vielä tänään alkaa käymään niitä läpi ja muokkailemaan. Niinpä saatte nyt maistiaiseksi yhden ainoan kuvan. Arvaako joku tän kuvan perusteella, missä oltiin?


Tänään väsymys on taas saanut vallan. Pyöräytin hetki sitten ihan perinteisen banaanirahkan, joka kuitenkin on sen verran tylsän näköinen kulhossa, että piti tähtikoristeilla vähän piristää.


Loppuillan aion pyhittää uusimpien lehtien lukemiseen ja sohvan nurkassa lojumiseen. Jospa sitä sitten taas huomenna sais itsestään sen verran irti, että sais ne joulukortit kirjoitettua ja ajallaan postiinkin.


Ei toi ulkona riehuva syysmyrsky ainakaan auta tän kadoksissa olevan joulufiiliksen metsästyksessä, mutta just nyt en jaksa stressata siitäkään. Aika ihanaa vetää viltti päälle, villasukat jalkaan ja odotella saunan lämpenemistä uusien lehtien parissa. 2 kommenttia :

  1. Tällä on "vertaisväsynyt". Miten näin pimeän aikana uupumus voikin olla niin totaalista. Ihan järkkyä. Niitä valoisampia päiviä odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihmetellyt ihan samaa. Nyt on joutunut useampana iltana ottamaan töiden jälkeen päikkärit, joka on kyllä mulle ihan äärimmäisen harvinaista.

      Poista