.

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

DIY: Kuuselle koriFacebookin puolella seurailevat tietävätkin, että meillä on opeteltu ompelemaan viikonloppuna. Tytär hurautti valmiiksi kolme tyynyä ja pitihän siinä itsekin sitten jotain pientä räpeltää.


Päätin tehdä vihdoin huonekuuselle oman pussin, joka peittää kivasti rumemmankin suojaruukun. Tein vuorin eri kankaasta, joten jos Muija alkaa tökkiä, voi kääntää mustan Unikon esiin.

Myös viime vuonna tuunatut olkipukit on taas kaivettu varastosta. Murruin lopulta aavistuksen tän painostuksen alla, vaikkei meillä vieläkään oo edes minkäänlaisia jouluvaloja. Onneksi valaisimia tässä kämpässä on niin paljon, että tullaan varmasti toimeen niilläkin.


Kyllä on taas mennyt viikonloppu vauhdilla. Ompelukurssi vei loppusiivouksineen yllättävän paljon aikaa. Lisäksi meillä on tehty rästiin jääneitä kotitöitä ihan hiki hatussa sekä vietetty tyttöjen laatuaikaa. Mielellään oisin jatkanut viikonloppua vielä vähän pidempään.

Nyt on mentävä takaisin sohvalle Cheekin pariin :) Kivaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa teille kaikille!4 kommenttia :

 1. Tosi kiva pussukka! Toimii mainiosti kuusen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näitä on niin helppo tehdä, mutta vaikea saada aikaiseksi :)

   Poista
 2. Tosi kaunis pussukka. Mun lempparivärit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tää on yks mun suosikkikuoseista. En kyllä osaa sanoa, kumpi on kivempi; musta-valkoinen vai valko-musta :)

   Poista