.

tiistai 2. joulukuuta 2014

DIY: Kokeilin minäkinEilen tosiaan urakoin ja muovailin useamman paketin fimo-massaa. Tänään on sitten koottu ja testattu teelmöksiä. Uskaltauduin vihdoin kokeilemaan myös näitä nuppinaulakoita, joita oon bongannut useammassa blogissa.


Vähän jännitti niiden ruuvaaminen, koska en ihan osannut arvioida sisällä olevan rautalankasolmun pitävyyttä. Sain kuitenkin kaikki kolme ehjänä paikoilleen keittiön ja eteisen väliselle seinänpätkälle.


Nyt vähän harmittaa, etten tehnyt näitä enempää. Yks tohon ois vielä sopinut kivasti ja ehkäpä näitä ois muutaman voinut ruuvailla myös makkarin ongelmaseinälle.


Varoitan jo etukäteen, että fimo-teelmöksiä on tiedossa vielä pari päivää. Keittiön tasot on korujen peitossa. Seuraavaksi pitääkin alkaa miettiä, kenen paketteihin niitä laitetaan.6 kommenttia :

 1. :) Hienot täälläkin. Minä tein tämän malliset siksi, kun olivat kaikista helpoin malli tehdä (puusta ainakin), esimerkiksi verrattuna pyöreään muotoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset projektit on kyllä kivoja. Yhdessä illassa saa älyttömän paljon aikaan, eikä fimo-muovailut vaadi edes pahemmin taitoja, kunhan pysyy yksinkertaisissa ideoissa.

   Poista
 2. Voi fimo. Ehkä pakko testata itelläki :) Ei meillekään tuu joulukuusta vielä moneen viikkoon. Jos aatonaattona laittais

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan. Mulla aina ideat katoaa, kun aloitan hommat :) Pitäis kirjata aina parhaat ideat ylös, ettei unohda.
   Meillä kuusi on varmaan taas paikoillaan vain muutaman päivän. Ehkäpä se meillekin aatonaattona ilmaantuu.

   Poista
 3. Miten tuo kiinnitys tapahtuu? Tavallinen ruuvi?

  Tosi kiva idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiersin ruuvin ympärille rautalankaa ja jätin siitä sojottamaan piikkejä. Päälle muovasin fimoklöntin, jonka vuoleskelin kulmikkaaksi paistamisen jälkeen.

   Poista