.

maanantai 22. joulukuuta 2014

DIY: Ihan ite teinJoulu on hyvä mahdollisuus testailla erilaisia DIY-juttuja. Itse tehdyt kuorinta-aineet on olleet kauan to do-listalla, mutten oo viitsinyt pelkästään omaa käyttöä varten ostella elintarvikevärejä ja esansseja.


Nyt oli oiva mahdollisuus hankkia pari erilaista komboa ja väsäilin piparminttu- ja vadelmakuorinta-aineita oliiviöljystä ja sokerista.


Vähän karulta toi vihreä purkissa näyttää, mutta testasin jo toimivaksi. Laiskana niittasin nauhat purkkeihin, vaikka nätimpää jälkeä ois saanut ompelemalla.


Näitä oli kyllä niin kiva ja helppo tehdä, etten varmaan jatkossa enää kuorinta-aineita kaupasta ostele. Ja onhan tää myös parempi vaihtoehto kuin ne viemäreitä tukkivat muovirakeet, joista jokin aika sitten saatiin lehdistä lukea. Mä voin kyllä rehelllisesti myöntää, etten oo ennen sitä juttua koskaan tullut miettineeksi, mitä ainetta ne puteleissa olevat rakeet on. 

Erilaisia ohjeita näihinkin löytyi kuuklesta niin paljon, että pakko on joskus testailla muitakin variaatioita. 

P.s. Meillä on vieläkin joulusiivous tekemättä ja jouluruuat kaupassa. Haittaakse?


2 kommenttia :

  1. Ei haittaa, niin meilläkin. Ajattelin tarjota perunoita ja makkarakastiketta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ei onneksi tarvi tarjota mitään aattona, kun päästään valmiiseen pöytään. Täytyy ehkä kuitenkin makaronit hakea joulupäivän aterialle ;)

      Poista