.

torstai 4. joulukuuta 2014

DIY: Lyhyempi ikuisuusJos määrittää projektin jo aloittaessaan ikuisuusprojektiksi, niin ehkä pitäisi sen valmistuttua pokalla väittää, että aikaa kului ikuisuus. Mulla kuitenkin tapaa käydä näiden kanssa just toisin päin. Ne jutut, joiden ei ikinä usko valmistuvan, tulevatkin tehdyksi melko nopeasti. Sitten ne toiset pikkujutut roikkuvat keskeneräisinä (siis suunnitteluasteella) jopa vuosia.


"Jämälangat torkkupeitoksi"-projekti on tällä erää valmis. Sitä en uskalla luvata, etteikö tää kasvaisi tulevaisuudessa, jos sopivia keränloppuja päätyy korin pohjalle. Tällä hetkellä halkaisija on jotain 170cm luokkaa.


Peitto päätyy tytön huoneeseen majamateriaaliksi, kuten muutkin torkkupeitot. En oo tainnut vielä koskaan nähdä siinä huoneessa minkäänlaista torkkupeittoa tai vilttiä niiden varsinaisessa käyttötarkoituksessa. 


Vähän tää aaltoilee ja ryppyilee, mutta eipä se mikään yllätys ollut. Virkkasin tähän surutta kaikki langanjämät paksuudesta riippumatta. Sen verran tähänkin projektiin ehti kädet tottua, etten meinaa osata istahtaa sohvalle tyhjin käsin.
2 kommenttia :

  1. Tää on ihana! Meillä nuorempi neiti ja nuorempi pikku-ukko olisivat varmasti innoissaan moisesta majanrakennusmateriaalista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää pyöreä muotohan antaa ihan uusia mahdollisuuksia majan rakentamiseen :)

      Poista