.

tiistai 30. joulukuuta 2014

Kävin vessassa..sisustelemassa pitkästä aikaa :)
Eteisen kenkäkaapin päällä majaillut T-kirjain pääsi toiletin seinälle ja hyllyäkin järkkäilin pitkästä aikaa uudelleen.


Ennen joulua bongasin jostain lukuluetteloni kivasta blogista (jota en nyt tietenkään tähän hätään muista)  tulostettavan kuusipaperin, jonka laitoin kehyksiin. 


Myös House Doctorin kori päätyi tänne säilömään vessapapereita, kun siinä säilössä olleet joulukalenterilaatikot on saatu avattua. Mulle on salakavalasti muodostunut kummallinen vessapapereiden keräilyharrastus. Sudoku-paperi on tuorein löytö.


Huomenna ois sitten vuoden viimeinen päivä, eikä meillä oo tänäkään vuonna mitään suunnitelmia. Eiköhän se vuosi tälläkin kertaa vaihdu kotisohvalla telkkarin ääressä. Vesisade ja loska ei ainakaan houkuttele mihinkään ulos lähtemään.

Miten te aiotte viettää vuodenvaihdetta? 


10 kommenttia :

 1. Jotensakkii noin tyhjä Stringi on ilo silmälle...ite just postailin omasta tänään...ja täynnä on ku....turusen pyssy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mula pyörii tässä aina nää samat tavarat eri järjestyksessä :) Täytyykin käydä kurkkimassa sun Stringi, kunhan ehdin. Hyvää uutta vuotta <3

   Poista
 2. Kivoja noi vessapaperit! :) Ja täällä menee rempatessa vuoden vaihtuminen. Sain kuningasidean huoneiden vaihdosta, joten eiku Prismaan ja maalipurkkia hakemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollaiset inspikset on parhaita. Saa ihan älyttömän paljon aikaan, kun on vauhti päällä.
   Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 3. Kyllä se vuosi vaihtuu vaihtamattakin :) meillä lasten myötä vuosien vaihtamiset on vaihtunu vaihtamattakin ja niin vaan mennään jo tiez kuinka monetta vuotta eteenpäin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tossa ihan samaa mieltä. Ei jaksa lähteä jonnekin juhlimaan vaan siksi, että vuosi vaihtuu. Vaihtuuhan se ilmankin :)
   Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 4. Et sattuisi muistamaan osoitetta, josta tuo kuusiprintti löytyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AIkani kun lempiblogejani kahlasin, niin löytyihän se lopulta. Eli täältä: http://projektila.blogspot.fi/2014/12/luukku-16-24.html
   Hyvää uutta vuotta!

   Poista
  2. Kiitos kovasti ja hyvää uutta vuotta! :)

   Poista