.

maanantai 15. joulukuuta 2014

DIY: Heikkoja himmeleitäJokajouluinen ajatus himmelistä pääsi taas yllättämään. Ja jälleen se idea haudattiin. Koska oljet oli jo ostettu, piti niistä jotain koittaa väsätä. Oon kuitenkin onnistunut ostamaan jotain ihan sekundaa, koska suurin osa oljista oli valmiiksi halki ja aika monta halkesi kesken askartelun, vaikka liotin niitä vedessä pitkään ja hartaasti. 


Väsäsin lopulta vain tollasia minikokoisia versioita, jotka kyllä saavat olla vain tän joulun ilo. Ehkä laitan niitä muutaman kuuseen, mutta nyt ne roikkuvat ympäri kämppää pysyäkseen kasassa kuusen tuloon saakka.


Ei tuu musta himmelintekijää, mutta tulipa sekin todistettua ihan käytännön kautta. Onneks meillä ei ois ollut sille paikkaakaan. Joku vähän käytännöllisempi ihminen ois ensin miettinyt, mihin sen teelmöksen ripustais.  Mähän tietenkin hankin ensin materiaalit ja alan väsätä ja mietin vasta sitten. 6 kommenttia :

 1. Himmeleitä ne on pienetkin himmelit;)
  Joku nukkekodin haltija voisi innostua noista tosissaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin mun kärsivällisyys ja taidot just ja just riitti :) Oli kyllä oikeasti surkeaa materiaaliakin. En oo koskaan aiemmin onnistunut hajottamaan noin montaa olkea projekteissani.

   Poista
 2. Just näin kävi mullekin, että ärsytti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä ärsytti täälläkin. En tiedä, oisko noi pakattu jotenkin turhan tiiviisti, kun olivat niin huonoja.Siinä ne loputkin fiilikset lähti olkia teipatessa :)

   Poista
 3. Mä otin himmelikurssilla suosista mustat pillit käyttöön, oljet tuntui liian haurailta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo onnistunut löytämään nyt mistään niitä ohuita pillejä. Etsin myös niitä ensin, mutta lopulta piti tyytyä näihin. Oon kyllä väsännyt himmeleitä ennenkin, mutten oo koskaan aiemmin onnistunut hajottamaan niitä näin suurella prosentilla. Kyllä harmitti, kun halkeilivat melkein itsestään.

   Poista