.

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

TyynysirkusVärikkäiden tyynyjen saapuminen sohvalle sai aikaan pienimuotoisen tyynyrumban. Molemmat virkatut tyynyt muuttivat makkariin.
Seuraava hankinta makuuhuoneeseen tulee olemaan kunnollinen pimennysverho, joka heijastaisi osan auringonvalosta pois. Meidän makkariin paistaa ilta-aurinko, joten hellekeleillä tuo on iltaisin melkoinen sauna.Silmä on alkanut tottua isoon valkoiseen ja tyhjään seinäpintaan, joten tällä hetkellä ei sekään enää ahdista.
Täällä on tänään huomattavasti eilistä viileämpi päivä. Oon jaksanut jopa imuroida ja pestä pyykkiä. Eilinen meni terassilla lojuessa ja jääkiekkoa jännittäessä. Mua alkaa jo stressata, miten selviän illan matsista. Jännitän noita Leijona-matseja aina niin hulluna, että kädet tärisee ja pumppu hakkaa vielä jonkin aikaa pelin päätyttyäkin :)

Rentouttavaa sunnuntaita.Toivottavasti saadaan illalla juhlia kolmatta maailmanmestaruutta.


4 kommenttia :

 1. Hobby Hallin valikoimissa hyviä pimentäviä verhoja :) Meitin perheen kesät ja unet pelastu ku männävuosina ei viittiny pimentävää rullaverhoa alkaa ruuvaamaan. Samoin rakennusaikana sai heittää verhot vuokra-asunnon akkunoihin. Luxusta! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on molemmissa makkareissa valmiit paikat rullaverhoille. Tytön huoneessa rullaverhot ovat ainoa toimiva ratkaisu, kun pöytä on ikkunan edessä pitkien verhojen tiellä. Meidän makkariin kävisi ne pitkätkin. Täytyy vähän tuumailla vaihtoehtoja ja käyn selailemassa tuon Hobby Hallinkin. Kiitos vinkistä.

   Poista
 2. Pimentäviä verhoja saa ihan tavallisista kaupoistakin...ja halvemmalla kuin Hobby Hallista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just katoin, että pimentävät rullaverhot ei Jyskissä ainakaan maksa kovin paljon. En tosin ole vielä käynyt livenä tarkastelemassa.

   Poista