.

perjantai 2. toukokuuta 2014

Risuja ruusujen sijaanKyllä meille selkeesti sopii paremmin tällaiset rouheammat risut, kuin joku värikäs ja nätti kukkakimppu. Kävin tänään saksimassa kolme oksaa takapihan luumupuusta ihan vaan kokeillakseni, onko se vielä elossa.


Meillä on naapureiden kanssa yhteinen luumupuu. Tai ainakin me ollaan niin sovittu, koska kumpikaan ei tiedä, kuuluuko se alunperin jompaan kumpaan asuntoon. Se on tuottanut pari kertaa älyttömän runsaan sadon, mutta pari viime vuotta on kyllä ollut melko huonoja. Ajateltiin kokeilla tänä vuonna sen leikkaamista, meni sitten syteen tai saveen.


Risut pääsivät kirpparilöytöpulloon keittiön pöydälle. Onkin muuten kaikki kuvan esineet kirpparilta. Alle kympin "asetelma".


Mietin muuten taas tänään noiden iänikuisten Muija-tablettien väliaikaista vaihtamista toisiin, mutta on ne niin helppohoitoiset, että taas iskin ne huuhtelun jälkeen takaisin paikoilleen.


Onko teillä muilla sellaisia juttuja, joihin ootte jämähtäneet pelkästään käytännöllisyyden takia?
Tää lähtee nyt treffaamaan Löytö-blogin Johanna Koota mattokauppojen merkeissä. On muuten jo toinen matto muuttamassa Johannalta meille.

Rentouttavaa viikonloppua!6 kommenttia :

 1. Risut on oikeasti tosi kivoja, vaikka luulisi kukkakimpun olevan tosiaan varmempi valinta. :D

  VastaaPoista
 2. Risut ja kaikenlaiset oksat on kauniita. Ajattelin napata takapihalta viinimarjapensaiden oksia. Niistä tulee bonuksena hyvä tuoksu :)

  VastaaPoista
 3. Harmi, kun meillä ei oo viinimarjapensaita. Täytyykin laittaa toi vinkki korvan taa vastaisuuden varalta.

  VastaaPoista
 4. Marmori tarjoitin on ihana ja risut ovat täydelliset :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Risuissa näyttäis olevan myös elämää ja lehdet tekee tuloaan :)

   Poista