.

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Petaamatta paras


Hyvää äitienpäivää. Meillä sekin on vietetty rennosti. Syötiin arkisesti apsilla ja kahviteltiin kylässä. Ei oo leivottu kakkua tai kokattu kurmeeta.


Mä oon monesti kuvaillut tätä rennoksi blogiksi, jonka melkein jokaisessa sisustuspostauksesta mainitsen ton saman adjektiivin. Meillä petauskin vedetään samalla tyylillä.


Päiväpeitto laitetaan vaan silloin, kun tiedossa on vieraita ja välillä silloin, kun oon vaihtanut lakanat.


Näitä uusia lakanoita en kuitenkaan halunnut heti päiväpeiton alle piilottaa. Kotiutin kauan himoitsemani Annon lakanat jo jokin aika sitten, kun kaikista tekstiileistä sai melko hyvän alennuksen. Meillä ei oo ollut valkoisia lakanoita vuosiin.


Mintunvihreät tyynyliinat ostin ohimennen marketista, ettei menisi liian steriiliksi tää huone.

Onko jollain jo pidempiaikaisia käyttökokemuksia Annon lakanoista? Miten ovat pesua ja käyttöä kestäneet? Saattaapa olla, että sorrun jossain vaiheessa toisenlaisiinkin. Oli nimittäin useampi mua miellyttävä kuosi hyllyssä.
16 kommenttia :

 1. Mä en myöskään käytä päiväpeittoa :)). Mulla on ne siksak-lakanat ja on kestänyt kyllä tositosi hyvin.

  Kivaa äitienpäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa äitienpäivää sulle myös. Kiva kuulla, että sun lakanat on pysyneet hyvinä. Ne siksakit houkuttelis mua myös. Yllätys :)

   Poista
 2. Meilläkään ei käytetä päiväpeittoa kuin aniharvoin.. tylsä niitä kauniita lakanoita piilotella peiton alle.. ja jos haluaa ottaa vaan pikkupikkupäikkärit, niin on nekin mukava ottaa siellä peiton alla, kun jonkun kiiltäväpintaisen päiväpeitteen päällä lötkötellen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä, vaikken mä päikkäreitä ees nuku. Aamut menee vaan niin minuuttiaikataululla, ettei viitsi nähdä vaivaa. Meillä ei muutenkaan tuolla yläkerrassa pahemmin aikaa nukkumisen lisäksi vietetä.

   Poista
 3. Mulla on samat lakanat ja hyvin on kestäny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että ovat kestäneet käyttöä. Tykkään tästä kuosista tosi paljon. Jäi kyllä parit muutkin lakanat mieleen pyörimään.

   Poista
 4. Nää on ihanat, ja nyt vielä -40% alessa netanttilassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alennuksenmyötä mäkin näihin lopulta sorruin. Vaikka oisin mä ehkä sortunut muutenkin :)

   Poista
 5. Noi on niin hienot! Mulla yks tommonen koristetyyny, mutta meen ostamaan myös noi petivaatteet änyyteenyt!! Mä oon alkanut käyttämään päiväpeittoa edes vähän useammin nyt, kun saatiin mutsin virkkaama. On ollu varmaan sen verran kova työ, että koitan sitä päästää kaapista ulos edes välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans ostin ensin yhden koristetyynynpäällisen, mut kyllä mä jo silloin mietin tosissani noita lakanoitakin.
   Mä tykkään kyllä meidän päiväpeitosta paljon, mutta oon vaan liian laiska sitä käyttämään :)

   Poista
 6. Tosi ihanat lakanat! Eikä noita kannatakaan heti päiväpeiton alle piilottaa :) meilläkin harvoin päiväpeitto on sängyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ne jotkut viisaat sanokin, ettei sänkyä edes saisi pedata ennen kuin se on "jäähtynyt"? Mä vetoan siihen (siis sen oman laiskuuteni lisäksi).

   Poista
 7. Kivat lakanat, Annolle on tullut ihan hirmuisesti kivoja kuoseja! Kun muutimme maaliskuussa uuteen asuntoon, päätin että en enää käytä päiväpeittoa. Me jaksoimme sen aniharvoin laittaa sänkyyn ja muutenkin on ihanaa, että ihanat lakanakuosit pääsevät paremmin esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on totta. Tekisi mieli sekoitella settejä keskenään, että vois hankkia mahdollisimman monenlaiset, ettei joudu tekemään vaikeita valintoja :)

   Poista
 8. Mulla on yhet Annon lakanat ja hyvinä on pysyny, matsku on jotenki tosi laadukkaan oloista. :) Noikin olis kyllä niin kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin toivon, että nääkin kestää. Toi lakanoiden materiaali muuten tuntuu täysin samalta kuin Aarnion Poni-lakanoissa. Tykkään just tollaisesta aavistuksen kiiltävästä pinnasta tosi paljon.

   Poista