.

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

3 euron ajankuluMun postaukset on taas ollut paljon näitä "säästeliään sisustajan suosikkeja". Jatkan kuitenkin edelleen samalla linjalla. 


Meidän lähikirpparilla on ollut jonkin aikaa lankojen poistokori, josta nappasin mukaani ensin 3 kerää. Mähän en tosiaan oo mikään varsinainen käsityöihminen, joten onko se nyt ihme, että arvoin langantarpeen puolella pieleen. Onneksi lankaa oli lisää vielä muutama päivä myöhemminkin.


Valkoinen lanka oli joku jämäkerä, jolla ei kuitenkaan ihan tasaista raidoitusta saanut aikaan. Menee se meillä näinkin.


Meillähän ei näillä kuvioilla niin suurta väliä oo. Pääasia, että on raitaa.


Tonne se uppos muiden raidalliste kavereiden sekaan. Täytyy kyllä alkaa vähän rajoittaa tätä raitojen haalimista.


Alkaako teitä muuten jo pikkuhiljaa ärsyttää nää euron löydöt ja puoli-ilmaiset tuunaukset? Pitäiskö välillä siirtyä "pihistä"-osuudesta siihen "panosta"-osuuteen? Oon mä nimittäin sellaiseenkin sortunut, mutten oo kehdannut vielä selkärankani napsahtamisesta julkisesti kertoa. Lupaan tulla shoppailupaljastukseni kanssa kaapista lähiaikoina.

Kivaa keskiviikkoa. Täällä on ruoka uunissa ja aurinko paistaa. Ei ollenkaan pöllömpi päivä.18 kommenttia :

 1. Kyllä on kivaa, että jakelet ideoita, joiden toteutukseen ei tarvitse paksua lompakkoa!! luulen, että sellaisita suurin osa innostuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva kuulla, että nämä jutut miellyttää. Välillä tuntuu, että pitäis esitellä enemmän niitä ostoksia tai vähintäänkin tehdä haavekollaaseja, mutta kun on niin pihi, eikä meille hirveesti mitään uutta mahdu :)

   Poista
 2. Kuules ei todellakaan ärsytä! :D Mä rakastan näitä pihistysjuttuja. Ja hitto mitä löytöjä olet tehnyt, se minitalo on ihana. Ja jos sä et ole käsityöihminen, niin miten ihmeessä sä sait noin upean tyynyn aikaan? ;) Lisää pihistystä ja joo, annas tulla nyt se panosta juttukin, kun alkoi sekin kiinnostamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rajoitan noi käsityöt sellaisiin helppoihin juttuihin, joissa työvaiheita on vähän, eikä tehdessä tarvi enää katsella ohjeita kertaakaan.
   Välillä tuntuu, et 2/3 mun postauksista on näitä euron ihmeitä ja kahden euron löytöjä :) Mutta kyllä mä sit välillä sorrun oikein kunnolla törsäämään.

   Poista
 3. Mä tykkään kans, että on edullisa tuunauksia ja ideoita. Mutta molempi on parempi, utelias olen niiden panostus-sortumustenkin suhteen.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä yritän aina ensin säästää ja pihistää, jotta voin sitten välillä paremmalla omallatunnolla sortua ihan kunnolla törsäämään :)

   Poista
 4. Nää on just hyviä nää pihistä diyt. Mikäs sun lähikirppis on? Mun on Fyndis ja Retro bazar :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla, että jaksat näitä pihistysjuttuja lukea :) Mun lähin on Suvi-kirppis ja töistä kipaisen välillä Adam&Evaan.

   Poista
 5. Kyllä, lisää pihistysjuttuja vaan tähän kulutuksen lävistämään eloomme. Mutta kyllä ne panosta-jututkin on sallittuja, jos siis satut sellaista siellä nyt panttaamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä välillä sorrun johonkin isoon kauan haaveiltuun juttuun, mutta perustelen sitten sortumistani sillä, että oon pihistänyt ja säästänyt monessa muussa asiassa.

   Poista
 6. Nää on just kivoja! Ja vastapainoksi voi olla niitä kalliimpiakin juttuja kenties herättämään omaakin haaveilua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva kuulla, ettei ainakaan vielä kyllästytä. Mun monia kalliimpia haaveita rajoittaa rajallinen tila, mutta välillä pitää silti johonkin haaveeseen sortua.

   Poista
 7. PIHISTYSTÄPIHISTYSTÄ! Just sillä silimällä tullee lujettuä näitä plokeja, että saa ite sitte kans uusia ideoita! Sammaa rattaa vaan, kiitos! :)

  VastaaPoista
 8. Paljon kiitoksia. Kiva kuulla, että jaksat näitä pihistämisideoita lukea. Niitä on varmasti tulossa jatkossakin.

  VastaaPoista
 9. Hieno tyynynpäällinen! Mä tykkään kovasti näistä pihistä-jutuista ja kirppistelystä. En ole tainnut ennen kommentoida, vaikka jonkin aikaa olenkin blogia lueskellut. Sulla on kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja kiva, kun kommentoit. Kommentit on bloggaamisen suola. Ja sokeri.

   Poista
 10. Mä olen ollut huomaavinani, että sun lukijaluvutkin aina kasvaa, kun olet jkin edullisesti tuunannut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo hoksannut tuota aiheyhteyttä seurata. Täytyykin jatkossa tutkia :)

   Poista