.

lauantai 3. toukokuuta 2014

Massiivinen mattokuvapläjäysKyllä se vaihtelu vaan virkistää. Eilen mainitsinkin ostavani meille uuden (eli käytetyn) maton. Sen ostoksen takia meillä on tänään siivottu ihan kunnolla. 


Lattianpesun jälkeen oli ihanaa levittää olkkariin pitkästä aikaa eri matto.


Vielä ei oo oma silmä kunnolla tottunut puoli metriä kapeampaan mattoon. Onneks pituus oli ihan täydellinen.


Vielä ei oo kaikki mutkat matossa oienneet, mutta eiköhän se siitä asetu.Napsin ihan urakalla kuvia ja päätin läiskiä nää kaikki tänne ihan sellaisenaan yhtään muokkailematta.Mitäs pidätte matosta? Onko se hitti vai huti? Mun mielestä se on selkeästi raikkaampi ja vaaleampi (=keväisempi) vaihtoehto.


Tää matto-ostos muuten aiheutti meillä eräänlaisen ketjureaktion. Toinen olkkarissa olleista Stockholm Randeista päätyi odottamaan kesäpesua, mutta kaksi muuta samanlaista päätyivät toisaalle.


On muuten tää lauantai mennyt käsittämätöntä vauhtia. Siivous- ja mattorumba vei melkein viis tuntia. Sen jälkeen pyöräiltiin kirpparille, kauppaan ja jätskille ja nyt sulattelen ruokaa sohvan nurkassa.

Kuten kuvista huomaa, täällä on paistanut koko päivän aurinko. Ilmeisesti monella paikkakunnalla on tänään saatu taivaalta vettä ja rakeita. Millaisessa kelissä sun lauantai on kulunut?


12 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkään myös kovasti. Parasta on se, että matto löytyi edullisesti käytettynä.

   Poista
 2. Kiva matto ja nuo tyynyt sohvalla ovat aivan ihanat. Varsinkin se sinun tekemä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tyynyjen määrä hieman väheni, kun siirsin vanhimmat sisätyynyt terassille.

   Poista
 3. No ihan mieletön matto! Kivan erilainen kuviointi, mutta kuitenkin sen verran hillittyä, että kestää aikaa ja sitä jaksaa katsella pitkään. Ehdoton hitti siis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On myös mulle mieluisa. En edes tiennyt, millaista mattoa olin etsimässä, kun sopiva tuli edullisesti vastaan.

   Poista
 4. Kaunis matto! ja tuo raitatorkku on aika ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Annon raitatorkun ostin muuten joskus paikalliselta fb-kirpparilta uutena ihan pilkkahintaan.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos. Lattiatyynyt on tehty teurastetusta säkkituolista ja jämäkankaista. Niistä lisää täällä: http://kotikolmio.blogspot.fi/2013/02/eraan-sakkituolin-tarina.html

   Poista