.

perjantai 23. toukokuuta 2014

Kauhee kupu


Onneks on perjantai. Onneks edelleen aurinko paistaa ja helteet hellii. Ja onneks ei just nyt tarvi tehdä yhtään mitään. Oon ihan poikki. 

Väsäsin viime viikonloppuna postauksiin kuvia varastoon, jotta oisin voinut naputella tekstejä reissussa, mutta enhän mä juuri mitään sitten lopulta ehtinytkään. Niinpä jaan näitä viikon vanhoja juttuja teille nyt.

Löysin kirpparilta melko ruman koriste-esineen. Ihan aavistuksen hävetti tätä kiikuttaa kassalle. Teki mieli sanoa, etten mä tätä tällaisenaan ajatellut kotona esille laittaa.


Tää oli kokoluokaltaan ihan mini, joten ei mulla ollut hajuakaan, mitä tänne sitten laittaisin. Mutta pakko se oli saada, kun euron maksoi.


Nakutin pohjasta tapin pois ja maalasin puuosan mustaksi. Kellastunut mänty on muuten ihan varmasti maailman rumin puupinta.


 Laitoin kuvun alle nyt toistaiseksi ponin, kun en keksinyt mitään muuta tarpeeksi pientä.


..ja hei, mulla on (oli) kukka. On tää kesä kivaa aikaa, kun kukkia kannetaan kotiin melkein päivittäin. Mulla on itse asiassa nytkin kukka, mutta en jaksa sitä kuvata. Taidan mennä takaisin terassille lojumaan ja nauttimaan lämmöstä.

Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille.


2 kommenttia :