.

maanantai 12. toukokuuta 2014

1 Post, 2 Posts... 500 PostsTällaisella aasinsillalla tänään. Aika huono, mutta kun sattui sopivasti osumaan postaukseen numero 500, niin en voinut vastustaa kiusausta. Aika huikeelta tuntuu, että oon oikeesti suoltanut tänne omia jorinoitani jo 500 kertaa. 
Mutta sitten asiaan...


Post 1
Kotiutui meille taannoin Uumajan ostosreissulta ja tää minikokoinen postilaatikko majailee meillä tytön huoneen oven vieressä. Ilmeisesti Itellan säästöistä johtuen tänne tulee kuulemma postia ihan liian harvoin.


2 Posts
On se mitä tapahtuu, kun Sulo Vilén osuu fb-kirpparille sopivaan aikaan. Aina ostetaan, kun halvalla saadaan. Iso punainen postilaatikko maksoi 10€. Muistelisin ton keltaisen maksaneen ainakin tuplasti tuon verran.


500 Posts
Mahtuis tänne varmaan heittämällä. Meillä kun toi perheen sisäinen posti kulkee post-it -lapuilla. 
Olin ajatellut laittaa tän pikkueteiseen säilömään tytön sormikkaat, pipot yms. Mutta eipä yllättäen mun idea saanut kannatusta. Nyt boksi siis lepäilee tytön huoneessa, kun ei päästä yhteisymmärrykseen loppusijoituspaikasta. 

Kivaa alkanutta viikkoa. Mä aion nyt nauttia pienen hetken hiljaisuudesta ja sukeltaa blogimaailmaan.10 kommenttia :

 1. ihan sika upeita kumpikin. ihana piristys tommonen punanen. mie se varmaan laittasin meidän muovisen typerän vihreen postilaatikon tilalle tuo reteen punasen. ois kyllä magee. näkyspähän ainenki kaivolta kottiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois kyllä oikeesti laittaa. On tää sen verran iso.
   Harmi, että meillä täällä rivarissa se ei oo mahdollista, kun pitää kaikilla olla samanlaiset ja lukittavat.

   Poista
 2. Onnea viidestäsadasta, huikea saavutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits. Aika älyttömältä kuulostaa itsestäkin. En nyt kuitenkaan mikään varsinainen konkari ole :)

   Poista
 3. Aivan älyttömän hienoja postilaatikoita! Mäkin haluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mäkin sorruin näihin jostain kummallisesta syystä. En edes tiennyt tällaisista tykkääväni ennen kuin tuli ensimmäinen kaupassa eteen :)

   Poista
 4. Mä en oo jotenkin lämmenny noille postilootille ennenku nyt. (punaviinilasin kanssa) Näyttävät niin namilta nuo! Ja tuohan olis kiva idis just lapsen huoneen oven viereen, jos lapsi harrastaa kirjeenvaihtoa tms.. oma postilooda.. vau.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punkkulasi kädessä syntyy ne parhaat ideat :)
   Meillä postilaatikko on ollut kylä kovassa käytössä. Nyt oon miettinyt, toimisko toi isompi esim kirjojen säilytyksessä parvisängyn laidassa tms.

   Poista
 5. Wow, 500 postausta! Sä olet reipas :))

  VastaaPoista