.

torstai 8. toukokuuta 2014

Tovi siinä vierähti..mutta nyt on Granitin vaijeri (vai mikä se nyt on) paikoillaan. Jotkut asiat vaan kestää älyttömän pitkään ja jotkut jutut ei vaan muutu ilmeisesti koskaan, kuten se, miten hienosti on toi makkarin verho tässäkin kuvassa ;)


 Mä oon niin fiiliksissä, kun sain noi kaikki väliovet ja karmit maalattua. Nyt eivät enää pomppaa joka kuvasta heti silmään.


Tällä hetkellä vaijerissa on vaan yöpöydän laatikossa majailleet kortit, mutta täytyy joku päivä uhrata hetki kivempien kuvien etsimiseen.


Itse tykkään nyt siitä, ettei seinä oo täysin tyhjä. Tää on myös älyttömän kätevä napata pois, jos alkaa kyllästyttää.
Kiinnityksen toteutin taas vähän omalaatuisella tyylillä. Pujotin puuhelmen naulaan ja naputtelin paikoilleen. Pelkkä naula tai ruuvi oli jotenkin typerän näköinen mun silmään.

Mitähän muuta tohon vaijeriin vois ripustaa kuin kortteja ja lappusia?6 kommenttia :

 1. Sullahan on taiteilija kotona. Vaihtuva näyttely!

  VastaaPoista
 2. Tuo vaijeri on kiva. Ehkä jotain koruja roikkumaan? Valokuvia?

  Kivaa perjantaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin oikein miettiä, mitä kivaa siihen keksisi.
   Kivaa lauantaita!

   Poista
 3. Voi kuinka ihana vaijeri, ja kiinnitysnupit on söpöt! :) Meillä on keittiössä pitkä vaijeri jonka tarkoitus oli olla kiva sisustuselemetti muutamin harkituin yksityiskohdin mutta josta on tullut jatkuvasti ääriään myöten pursuileva muistilappu/synttärikutsu/lukujärjestys/valokuva/piirrustus/askartelu säilytin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Noinhan se varmasti meilläkin menisi, jos vaijeri ois alakerrassa. Tonne makkariin ei lippulappuset oikeastaan vahingossa kulkeudu.

   Poista