.

perjantai 16. toukokuuta 2014

Perjantaipuuhia ja pieni ostosTää on ollut hyvä päivä. Ja tää viikko on ollut hyvä viikko. Kaiken lisäksi aurinko paistaa ja ulkona on oikeesti lämmin. Tässä postauksessa ei muuten oo päätä eikä häntää, mutta pompin sujuvasti asiasta toiseen.

Hyvästä fiiliksestä johtuen tänään oli virtaa kaivaa varastosta jostain mystisesti sinne päätynyt hiomakone ja alkaa vähän työläämpään projektiin.


Oon ehtinyt vuosien varrella sutia vanerilaatikoston ensin punaiseksi, sitten pinkiksi ja lopulta mudanväriseksi. Enempää värikerroksia ei ois voinut vetää, koska laatikot ei ois varmaan enää mahtuneet paikoilleen. Ihan kokonaan en saanut maaleja poistettua, vaikka 3 tuntia uurastin.


Nyt terassilla on käsittämätön määrä hiontapölyä. Crocsit on muuten näppärät työkengät hiontahommissa, jos haluaa pallosukat.


Tein tänään ruokatunnilla yhden kivan heräteostoksen, kun olin hakemassa hiomapaperia Halpa-Hallista.


Uusi leikkuulauta maksoi 4,95€ ja on aika kiva. Hetken pähkäilin mustan ja valkoisen välillä, mut ehkä se valkoinen ois värjääntynyt käytössä nopeammin. Päädyin sit tähän.

Mua kehotettiin tänään palkitsemaan itseni viinillä (viini muuten tänään kummittelee useammassa paikassa. Kts. kuva yllä). Valitsin kuitenkin oluen, sen verran äijä mä oon, että terassi, olut ja leijonakiekko kruunaa hienon työviikon huomattavasti paremmin kuin viini nätistä lasista.

Juhlistakaa tekin alkavaa viikonloppua parhaiten katsomallanne tavalla. Kesä on ihan nurkan takana ja edessä viikonloppu vailla suuria suunnitelmia. Brilliant.2 kommenttia :

 1. Kiva leikkuulauta! Ja kivat pallosukat;)
  Rentoa perjantai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uus leikkuulauta on ollut etsinnässä jonkin aikaa, joten tälle oli ihan tarvettakin. Sukat sit syntyivät ihan vahingossa :D

   Poista