.

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Viimeinen iltaKivaa sunnuntaita. Täällä kirjoittelee väsynyt, mutta onnellinen bloggari, jonka päivä on kulunut juhlahulinasta sohvannurkassa toipuen. Perjantaina tosiaan vietettiin vauvakutsuja ja eilen juhlittiin toisen rakkaan ystävän synttäreitä aamuyöhön saakka. Oli ihan älyttömän kivaa.


Eilen ehdin napata pikaisesti kuvan lahjakorista, jonne valikoin hyvää ja tarpeellista.


Hetki sitten sytyttelin kynttilät ja päätin napata viimeiset kuvat sohvasta. Huomenna se matkaa uuteen kotiin ja oma sohvahaaveeni toteutuu vihdoin.


Virkkausurakkakin on edistynyt kohtuullista tahtia, mutta pian iskee langanpuutteesta johtuva tauko. Sinänsä ihan hyvä, on nimittäin pidemmän päälle aika ykstoikkoista hommaa.


Pian aion kuitenkin hyökätä takaisin tuohon paikalleni Vino show:n pariin. Huomenna yritän ehtiä laittamaan teille pari kuvaa sohvaostoksesta, vaikkakin veikkaan, että kämppä on muuten aika lailla vaiheessa. Sohvan vaihto nimittäin pakottaa vaihtamaan myös ainakin toisen verhon ja ehkä vähän muutakin. Aika ihanaa saada jotain isompaa muutosta tähänkin tilaan pitkästä aikaa. Toivottavasti sohva näyttää meillä yhtä hyvältä kuin mun päässä.

Rentouttavaa loppuiltaa!


2 kommenttia :

  1. Seinä näyttää kivalta :) Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

    VastaaPoista