.

torstai 23. lokakuuta 2014

Oiva ostosMä oon kyllä viime aikoina sortunut shoppailemaan poikkeuksellisen paljon. Alkaa jo itseäkin häiritsemään, kun joka päivä kotiudun jonkun ruokatuntilöydön kanssa. Suuria summia en kuitenkaan oo törsännyt, mutta nyt on vaan osunut eteen hyviä tarjouksia.


Neiti O:lla on jo pidemmän aikaa ollut käytössä normaalikokoinen peitto, johon on kierrätetty paria pussilakanaa vuorotellen. Kun alkuviikosta Citymarketin ale-korissa käteen sattui Finlaysonin Oiva-lakanasetti kympillä, ei sitä vaan voinut ohittaa.


Lakanat sopii melko hyvin huoneen värimaailmaan, joka on kyllä kiva juttu. Rehellisyyden nimissä on nimittäin myönnettävä, ettei tuota sänkyä pääsääntöisesti pedata. 


Näitä kuvia napsiessa tajusin, että on tainnut jäädä kokonaan esittelemättä toi mun kuukaudentakainen yhden illan projekti; pyöreä tyynynkuvatus. Nyt sekin sopii väreihin. Toinen puoli on sinapinkeltainen (ja se on kuulemma se kivempi puoli. Käänsin salaa kuvia varten toisin päin). Tämäkin projekti tuli keksittyä ja tehtyä ihan vain siksi, että noi langat maksoivat euron/kerä. Käytin siis tähän huimat 2 euroa.

Nyt meen jatkamaan imurointiurakkaa ja pyykkirumbaa. On sitten huomenna kivempi startata viikonloppu vähän siistimmässä kodissa. 4 kommenttia :

 1. No oli todellakin hyvä löytö! Ja kaunis on tyynykin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nuori neiti totesi eilen petauksen nähdessään "Ou mai kaad" :)
   Mun shoppailut menee aina kausittain. Välillä löytyy joka päivä jotain edullista ja kivaa ja välillä taas ei.
   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Sä teet niin hyviä löytöjä! Mä en oo pitkään aikaan ostanut mitään, jos ei kukkia ja yksiä kirppislaseja lasketa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä löytyy paljon kaikkea ja välillä ei taas mitään. Nyt meinaa kyllä iskeä shoppailumorkkis. Onneksi tuli sentään myytyä just romua kirpparilla, joten yritän vaimentaa omantunnon kolkutusta sillä :)
   Kivaa viikonloppua!

   Poista