.

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Harmaata harmauteenSunnuntai ei oo ollut sadepäivä, mutta harmaa kuitenkin. Nyt jo huomaa, miten jatkuva pimeys alkaa vaikuttaa fiilikseen, eikä oiken huvita mikään. Ulkona harmaus masentaa, mutta silti päätin tuoda sitä meille sisään.


Olkkari päivitettiin jälleen Annolla. Verhot näyttävät kyllä tässä kuvassa ihan kummallisen värisiltä, mutta noissa seuraavissa keinovalo-otoksissa sävy on oikeampi. Tyynynpäälliset sorruin ostamaan ihan vain siksi, että niistä sai -40%.


Mä niin vihaan tätä keinovalossa kuvaamista, kun ei taidot riitä saamaan aikaan siedettäviä otoksia. Kattovalaisimet vetävät kuvissa kaiken vaaleanpunaiseksi ja pöytävalaisimet puolestaan katoavat kuvista kokonaan, jättäen reunoille mystiset valoilmiöt. Näissä kuvissa valon sävy on kuitenkin huomattavasti parempi.
Jos oon surkea kuvaaja, niin oon kyllä vielä surkeampi verhojen silittäjä ja ripustaja. Taas yritin kaikkeni ja silti sain lopulta ripustettua rypistyneet verhot. Taidan koittaa suihkia niihin yöksi vähän vettä, jos ne sitten mystisesti oikenisivat yön aikana.


Näin ne värit alkaa meiltäkin vähetä talven tullen. Ilmeisesti oma mielenlaatu vaikuttaa alitajuisesti myös sisustusvalintoihin. Mä oon aina väittänyt, etten sisusta vuodenaikojen mukaan, mutta taidankin olla väärässä. Mun mielestä alkoi ne Unessa-verhot vaikuttaa jotenkin irvokkailta, kun ikkunasta näkyy vain pimeää, märkää ja likaisen harmaata maisemaa. 

Taidanpa mennä kokeilemaan, piristäiskö suklaa sohvan nurkassa nautittuna nuutunutta fiilistä. 


2 kommenttia :

 1. Hih! Täälläkin ihan huomaamatta tajuaa haikailevan kaiken "synkän" ja harmaan perään näillä keleillä :) Kevään ja kesän pirteät ja raikkaat värit (jos niitä nyt silloinkaan oli...) muuttuvat vääjämättä harmaan eri sävyihin. Mutta sellasta se - muutokset ovat kuitenkin ihan kivoja kelistä ja muusta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutokset on kyllä aina kivoja. Jotenkin outoa, että just silloin, kun väriterapia tekisi hyvää, alkaa alitajuisesti karsimaan niistä vähistäkin väripilkuista :)
   Koitetaan jaksaa tämäkin harmaa vuodenaika.

   Poista