.

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Jotain pientäOman kirpparipöydän varaamisessa on aina se riski, että kotiin tulee kannettua jokaiselta siivous- ja täydennyskeikalta jotain pieniä löytöjä. Vaikka mä miten yritin ohittaa muut myyntipöydät sivuille vilkuilematta ja pysähtelemättä, niin kyllä sieltä kolmessa viikossa jotain pientä mukaan tarttui.


Pieni soma saippuarasia oli pakko kiikuttaa kotiin, vaikka saippuaa siellä ei ollutkaan (ja tuskin tulee jatkossakaan olemaan).


Mä johonkin blogiin kommentoin ihan muutama päivä sitten, että lautasliinoja meillä on varmaan seuraaviksi vuosiksi ihan riittävästi. Mutta kun halvalla sai ja värimaailmakin oli just sopiva. 


Ja kirjanmerkkejähän tarvitaan aina. Mulla oli ennestään yks tällainen pinkki, mutta eihän sitä tiedä, jos mulla sattuis joskus olemaan kesken yhtä aikaa useampia kirjoja. Mitä mä sitten tekisin, jos ois vaan yks kirjanmerkki (ei kerrota kenellekään, että se pinkkikin on ollut jo kuukausia työpisteen ilmoitustaululla).

Kyllä mä kannoin kotiin myös jotain kirjoja ja pelejä tyttärelle, mutta tavaraa lähti meiltä hurjan paljon enemmän. Mun mielestä sorruin varsin maltillisesti. Näiden kaikkien hankintojen yhteishinta oli 6 euroa, joten siltäkin osin jäätiin kirpparimyynnissä plussalle. Millaisiin juttuihin te sorrutte kirppareilla? Mun paha tapa on ostaa just tällaista melko tarpeetonta. Vaatteisiin, kenkiin yms. sorrun äärimmäisen harvoin.

Tänään sorruin Marimekon Ysmyillä. Mutta siitä lisää joku toinen kerta. Nyt kohti sohvaa ja jälleen yhtä diy-projektia vääntämään.


2 kommenttia :

  1. Oikein hyvää huomenta! Tykkään tästä ihanan piristävästä ja inspiroivasta blogista ihan sutena! Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti. Kiitos <3 Kiva, että tykkäät. Oikein rentouttavaa ja kivaa viikonloppua!

      Poista