.

tiistai 28. lokakuuta 2014

Viherpeukalon vinkkiJotkut teistä ehkä muistavat mun syyskuisen amppelin, jonka väsäsin tuolloin yllättävänkin hyväkuntoiselle viherkasvilleni, jotta se pääsisi ikkunalle nauttimaan siitä vähäisestä luonnonvalosta, jota syksyllä ja talvella on tarjolla.


Mähän oon varsinainen kasvien kauhu, jonka viherpeukalo on keskellä kämmentä, joten tän kasvin hengissä pitäminen vaati oikeasti multa suuria ponnisteluja.

Tää siis tapahtui aika lailla tasan kuukausi sitten. Heti perään viime lauantaina muistin kasvin olemassaolon. Tuli vissiin ripustettua se näkökentän ylälaitaan, koska oon ohittanut sen pariin kertaan joka päivä, mutten oo kiinnittänyt minkäänlaista huomiota.


Huomaako tän pienen unohduksen ja laiminlyönnin teidän mielestä jostain??


Oon nyt tässä muutaman päivän koittanut elvyttää kasvia suihkupullon avulla ja tänään uskallan todeta, että siinä on yllättäen vielä jotain eloa.

Näinkin näppäränä hortonomina ajattelin jakaa teille loistavan vinkin: se pelkkä valoisa paikka ei riitä. Jostain syystä ne kasvit vaativat myös vettä. -Vaativia pirulaisia!2 kommenttia :

  1. Kai jo annoit vettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varovasti oon yrittänyt juottaa muutaman päivän. On niin nirso kaveri, ettei se tykännyt kunnolla kastelemisestakaan. Kyllä mun vähän käy tota kasvia sääliksi. Näin huonoon kotiin on päätynyt.

      Poista