.

perjantai 24. lokakuuta 2014

DIY: virkattu kori (taas)Jotkut teistä ehkä muistavat mun kesällä hamstranneen urakalla trikookuteita, kun halvalla sain. Muutama pieni matto tuli silloin väännettyä ja yks rahi tytön huoneeseen, jonka kyllä aion purkaa atomeiksi.


Viime viikolla hain Sinooperista muutaman metallirenkaan ja päätin virkata näitä iänikuisia säilytyskoreja, kun en kuuklettamallakaan mitään kivempia ideoita löytänyt. Renkailla tästä paksusta kuteesta sai kyllä tosi jämäkän.


Kahvoiksi teurastin vanhan nahkavyön, jonka ostin joskus kirpparilta eurolla. Poistin soljen ja jätin muuten siistimättä. 


Koriin laitoin loput kudekerät seuraavaa koriprojektia odottamaan. Tää homma käy kyllä niin kovaa hartioihin, etten ihan heti perään aio toista väsätä.
Ärsyttävästi muuten paistaa läpi piste valkoista kerää tuolta silmukoiden raosta keskellä koria. 

Onneksi on perjantai. Täällä satoi viimeyönä ensilumi, joka tällä hetkellä sulaa kovaa vauhtia. Ei taida takapihan lumiukosta olla aamulla kuin kurkku jäljellä. Joutui vähän soveltamaan, kun ei porkkanaa tähän hätään löytynyt. Ja se kurkku on muuten nenänä, jos joku teistä jäi sitä miettimään.

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!


2 kommenttia :

  1. Eikä, mäkin haluan tuollaisen! Miksen osaa tehdä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on oikeasti älyttömän helppoja tehdä. Perussilmukoita pelkästään. Ympyrään löytyy netistä helppoja ohjeita ja kun koko on sopiva, niin sen jälkeen saa vaan painaa menemään samalla silmukkamäärällä. Kuteen virkkaaminen vaan käy käsiin sen verran paljon, etten mä jaksa montaa iltaa putkeen näitä vääntää. Josko ens viikolla sit taas :)

      Poista