.

maanantai 27. lokakuuta 2014

Minimuutos ja mielitekojaVarmaan jokainen teistä tietää sen fiiliksen, kun joku kavereista kirjoittaa fb-seinälle väsäävänsä jotain herkullista ja vastustamaton mieliteko iskee saman tien. Mulle kävi näin viimeksi eilen illalla. Väkisin sorruin, kun luin sanan "lätty". Ei muuta kuin väsäämään.


Meidän kaapista ei löytynyt edes hilloa, mutta menivät alas sokerillakin.


Mutta sitten varsinaiseen päivän aiheeseen (kuulostipa jotenkin turhan asialliselta). Ostettiin viime viikolla heräteostoksena Lidlistä tollanen veitsitukki. Vaikutti ihan kätevältä ja hintakaan ei ollut paha. Väri ei yllättäen ollut kovin mieluisa, joten pitihän sitä alkaa teippailemaan.


Mun dc-fix -varastot on menneet ihan käsittämättömän surkeaan jamaan, kun ei tuota myy tässä kaupungissa enää edes askarteluliike. Olisin halunnut tästä kokovalkoisen, johon olisin sitten väsännyt jonkun kirjaimen, mutta siihen ei värkit riittäneet.


Erilaisista suikaleista sitten yhdistelin suhteellisen siedettävän version. 3 suikaletta mustaa, 2 valkoista ja lopuksi washia päälle.


Menettelee toistaiseksi, mutta katsotaan, miten kestää käytössä. On se ainakin lilaa parempi.

Jos joku tietää hyviä nettikauppoja, josta voisin täydennellä dc-fix -varastoani, niin vinkkejä otetaan ilolla vastaan. Etolasta ilmeisesti saa, mutta saako muualta?6 kommenttia :

 1. Ja koko vkon tehnyt mieli lettuja ja nää kuvat ei hillittäneet himoa yhtään ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieliteot on joskus vastustamattomia. Onneksi niitä tulee mulle harvoin, mutta mä kyllä pääsääntöisesti sorrun heti :)

   Poista
 2. Dc-fixiä on täälläpäin ainakin Infossa ja Prismassa myynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Infoa täällä ei oo, mutta täytyy katsastaa Prisman valikoima. Kiitos vinkistä.

   Poista
 3. K-Rauta - varma valinta. Myllärinkadulta löytyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli viimeksi niin suppea valikoima, etten lopulta ostanut mitään. Siitä tosin on jo sen verran aikaa, että tilanne on voinut muuttua.

   Poista