.

perjantai 3. tammikuuta 2014

Bloggauspiste on työpisteKävipä sitten niin, että bloggauspisteestä tuli myös työpiste. Käytännössä se tarkoitti läppäreiden määrän tuplaantumista ja siitä aiheutuvaa tavaran karsintapakkoa. 
En lopulta edes paljon tavaraa vähentänyt. And-korit siirtyivät pikkuvessan uudelle tasolle ja epämääräinen paperikasa lajiteltuna laatikoihin.
Samalla suoritin pienimuotoisen järjestelyoperaation ja dymoilin tekstit Sinooperista hankittuun laatikkotorniin.

Muistin vihdoin nypätä myös kalenterin alta ne dino- ja ponitarrat pois.

Nappasin lopuksi vielä kuvan tosta ilmoitustaulun yhdestä mainoskortista. Näitä mainoskortteja oli aikoinaan Köpiksessä joka kuppilan eteisessä tyrkyllä. Tää kuva on mun mielestä ihan mielettömän kaunis. Harmittaa, etten napannut näitä enempää. Onneksi kuitenkin tajusin ottaa myös Louis Poulsenin mainoskortin. Siinäkin on monta haavetta samassa kuvassa.
Mä en oo vieläkään ihan tajunnut, että nyt on perjantai. Sitä nää pätkäviikot teettää :)

Hyvää viikonloppua!6 kommenttia :

 1. Hieno,kaunis ja käytännöllinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä toi vaan tapaa olla se paikka, joka kerää kaiken krääsän taskuista :) Harvoin on noin siistissä kunnossa.

   Poista
 2. Heips, onko toi seinällä oleva kalenteri ollut käytännöllinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me on tykätty. Jopa siippa osaa merkitä siihen sellaiset menonsa, jotka mun on tarpeen tietää. Meillä tohon merkataan lähinnä vaan työreissut ym. sellaiset jutut, jotka toisenkin pitää tietää ja muistaa.

   Poista