.

maanantai 20. tammikuuta 2014

Tilaa tasoilleAina tasaisin väliajoin se iskee. Nimittäin se fiilis, että tavaraa pitää karsia. Yleensä se tässä torpassa tarkoittaa tavaroiden tukkimista kaappeihin. Tänään töiden jälkeen tyhjeni keittiön tasot.


Vaihdoin myös pitkästä aikaa noi Lagerhausin pesuainepullot kirpparilöytö-koriin-


Ihan ite sahattu leikkuulautakin on päivittäisen käyttönsä vuoksi parkissa tossa käden ulottuvilla. Pitää kyllä sahailla isompikin tönö, kunhan kelit lämpenee sen verran, että pystyy taas ulkona sahailemaan ilman pilkkihaalaria.


Puulaatikko säilöö työtason laturikaaoksen. Ihan älytöntä, miten monta niitäkin pitää olla. Mua myös kiinnostais kovasti tietää, mitä tuolla laatikossa tapahtuu, koska ne johdot on aina sellaisessa järjettömässä umpisolmussa.


Dc-fixattu radiokin on muuten pitänyt pintansa ihan loistavasti. Kyllä se vaan vaaleana miellyttää silmää tosi paljon enemmän.


Jätin nyt ton kahvinkeittimen ja leivänpaahtimen kuvaamatta, eli tossapa ne meidän tasoilla majailevat tavarat aika lailla on. Steltoninkin jätin tällä kertaa pois lähikuvista.


Kivaa alkanutta viikkoa teille. Huomenna arvotaan :)2 kommenttia :

  1. Kaunis keittiö...meillä tasot pakkaa pursumaan tavaroita...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Meillä myös kerääntyy yleensä tohon kaikkea mahdollista ja mahdotonta. Kyllä siinä on nyt taas jo havaittavissa pientä kasoittumista :)

      Poista