.

tiistai 7. tammikuuta 2014

Tuunattu tupaAina ei kirpparilöydöt löydä paikkaansa heti. Ja sitä oikeaa paikkaa (tai pientä tuunausta) odotellessaan ne saattavat joutua ihan muuhun käyttöön. Näin kävi myös syksyllä löytämälleni parin euron talohyllylle.

Hylly oli jo aiemmin mukana tytön muumileikissä, mutta nyt se ei enää sellaisenaan Hello Kittyille kelvannut (Nirsot!!). Piti saada discohuone ja hienosteluhuone ja jätskihuone ja vaikka mitä. Kaivettiin siis tapettikirjat kaapista esiin ja alettiin saksimaan.
Tapetteja ei kiinnitetty mitenkään, koska en ihan jaksa uskoa, että tää kovin kauaa tällaisenaan miellyttää.
Neiti 5-vee valitsi itse tapetit ja leikkasikin osan mallin mukaan (ja ainakin yhden ilman mallia, kuten kuvasta huomaa).Sit päätettiin vielä fiksata noi vanhat mäntylattiat teipeillä ja dc-fixillä. Onpa nekin sitten helppo nyppiä tarvittaessa pois. Näissäkin olin lähinnä mittaus ja leikkausapuna.
Asukkaat muuttivat sisään heti rempan jälkeen. Mahtui sitten vähän isompikin perhe tähän taloon.
Oisin mielelläni kuvannut nää jossain muualla, mut eipä mulla oo oikein sananvaltaa siihen, mistä noi tonttinsa hankkivat. Ottivat olohuoneen keskeisimmän sijainnin.

Kävi taas perinteiset. Siirsin kuvat koneelle ja tajusin suurimman osan olevan luokattoman huonoja ja epätarkkoja (jopa mun asteikolla), mutta sit ei voinut asiaa enää korjata. Kittyt omaisuuksineen oli jo pakattu Scanian täysperävaunurekkaan. Ovat kuulemma muuttamassa. Jäiköhän toi talo nyt sit heti tyhjilleen??

Ainakin nyt se on ihan autiona ja kallistunutkin pahasti. Onneks en käyttänyt remontointiin paria tuntia enempää. Seuraavaksi ne varmaan haluaa jonkun linnan tai design kivitalon. Saavat hankkia siihen projektiin toisen urakoitsijan :)
4 kommenttia :

 1. iiiiiik miten paljon kitty kattyjä..ja talostahan tuli oikein soma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita on ihan älyttömästi.. Varsinkin tolleen ympäri olohuoneen lattiaa levitettynä (niin kuin tällä hetkellä) :)

   Poista
 2. Voi miten ihana Hello kitty talo!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks en käyttänyt tähän enempää aikaa, koska talolla ei oo leikitty kertaakaan näiden kuvien jälkeen :)

   Poista