.

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Valaistunut A


Ihan ekana täytyy todeta, että WAU! Ihan mieletön startti Ässä-arvonnalle. Blogin entinen kävijäennätys melkein tuplaantui illan aikana. Lämpimästi tervetuloa kaikille uusille lukijoille ja tykkääjille. Pidän peukkuja, ettei luvut lähde yhtä vauhdikkaaseen laskuun heti arvonnan päätyttyä :)

Valokirjain-teemalla jatketaan. Ei sinänsä kovin yllättävää, koska ne on vallanneet koko eteisen. Meille päätyvistä kirjaimista vasta yks on löytänyt paikkansa. 

Uusi pienempi A pääsi vanhan suuren tilalle. Sen ison meinasin laittaa myyntiin, mutta neiti 5-vee ei ilmeisesti ollut myynti-ideaan tyytyväinen. En nimittäin oo kyseistä kirjainta sen jälkeen nähnyt.Tähän Aahan heitin sisään ledivalosarjan, mut täytyy kyllä teipata valot kiinni tonne takaseinään, niin valo ois tasaisempi.
Nyt kun iso A ei enää peitä tota irvistävää tapettia, joutuu jälleen kohtaamaan sen tosiasian, että tälle seinälle täytyis tehdä jotain. Kuus vuotta on tätä seinää katseltu, eikä mua itseasiassa edes kyllästytä yhtään. Värin valitsin aikoinaan sohvan mukaan.


Suurimmaksi ongelmaksi taitaa muodostua se, et mä en osaa tapetoida. Ehkä tässä seinässä ois sitten sen kalkkimaalin kokeilun paikka.
Tosin mun sisustusohjelmilla aivopesemäni jälkikasvu totesi vartti sitten, et hän on noissa tapetointihommissa ihan ammattilainen. Kertoi ihan alusta loppuun, miten sitä tapettia on telkkarissa laitettu. On kuulemma ihan helppoo.

Oikein ihanaa sunnuntain jatkoa teille kaikille. Mä taidan viettää loppuillankin tiiviisti sohvalla viltin alla. Täällä on pakkasta -20, joten mihinkään ei huvita lähteä, kun ei kerran oo pakko.


4 kommenttia :

 1. Tosi ihanan näköistä ja sopii hienosti tuohon hyllylle. Täältä löytyy myös yksi joka ei ole tapetointi ekspertti, mutta en kyllä ole koskaan kokeillut... eli uskaltanut! Tänään revin niitä kyllä pois ja nyt onkin juurikin sellainen olo, että jotain tuli tehtyä ja väärässä asennossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähä sama juttu, etten oo koskaan uskaltanut kokeilla. Aina ajatellut, et sit menee kallis tapetti roskiin, kun alkaa kokeilemaan. Sekin homma näyttää niin helpolta telkkarissa, mut totuus ois varmasti toinen.

   Poista
 2. mie aina ihailen noita siun nivelnukkea ja tuota kättä. aivan mahtavat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä tykkään niistä myös edelleen kovasti. Ostan aika harvoin mitään varsinaisia koriste-esineitä ilman mitään käyttötarkoitusta, joten näitäkin mietin aikoinaan pitkään.

   Poista