.

tiistai 14. tammikuuta 2014

Turhuuksia TigeristaPiipahdin viikonloppuna pikaisesti Kampin Tigerissa. Ai että, miten mä tykkään siitä kaupasta. Suurin osa mun ostoksista oli turhuuksia, mutta kivoja sellaisia. 
Tuliaisiksi ostin mm. tän iglun pigviineineen. Ehkä tällä vielä jossain vaiheessa leikitäänkin, mutta toistaiseksi tää on saanut toimia sisustuselementtinä. Aika kiva tota vaaleansinistä seinää vasten.Mun rakkaus noihin nivelmittoihin näyttää olevan periytyvää, joten ostin neidille myös oman punaisen miniversion.

..ja itselle valkoisen samanlaisen.
Kuvioituja pakkausteippejä ei vaan voinut jättää väliin. Kyllä näillekin jotain käyttöä keksii jossain vaiheessa. Tigerissa mun mielestä parasta on se, että suurin osa tuotteista on niin halpoja, ettei edes superpihin tarvi aina yrittää jokaista ostostaan perustella itselleen. 


Näiden lisäksi ostelin myös muistikirjoja, kuvioituja laastareita, siveltimiä, taiteltavia paperieläimiä ja muuta pientä kivaa.

Nyt kun Tiimari alkaa olla historiaa, niin mun mielestä Tiger vois valloittaa myös Vaasan. Mä olisin ihan varmasti vakioasiakas.10 kommenttia :

 1. Tiger Vaasaan ehdottomasti! Täältä löytyis myös yks vakioasiakas :) harmittaa kyllä että tähän kaupunkiin kaikki uudet jutut ilmestyy niin vietävän hitaasti. Kivoja ostoksia tarttunut sulla mukaan, mukavata tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin. Tähän kaupunkiin jää kyllä iso krääsäkaupalle sopiva aukko. Eihän täällä oo enää mitään ton tyyppistä putiikkia. Aletaanko keräämään addressia? ;)

   Poista
 2. paljon makso tuo iglu?? miun nyt sit tarttee vissiin juoksuttaa espoossa asuva likkakaverini lähimpään tigeriin :D meillä täällä peräkorvenhikiällä kun ei ole sitä liikettä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuitin jo heivasin, mut oiskohan ollut 3€. Meillä ei täällä oo kyl mitään kivoja kauppoja. Jos nyt ees pari kivaa putiikkia sais lähivuosina tännekin.

   Poista
  2. tarttee siis tilata noita useampi. olikohan siellä muunkinlaisia? alkaa varmaan likkakaveria tympimään kun aina soitan ja"hei kuule, ootko tigeriin menossa lähiaikoina..näin taas siellä ja täällä blogissa vaix mitä kivvaa..oisko kauheesti vaivaa??" hehaheha.. saishan tuo tulla tänne meillekkin pikkuhiljaa..

   Poista
  3. Ei tainnut ihan samantyyppisiä olla, mutta maatuskoja oli muistaakseni vitosella setti.
   Ihan huippu tollanen oma kuriiri :)

   Poista
 3. Tiger vois tulla tänne pohjooseekin... tiimari on ollu hyvä, sinooperiin on liian pitkä matka (20km)...Tikru vois tulla tuohon lähi kauppakeskukseen (meiltä 9km) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Tiikerit vois valloittaa Suomen kauttaaltaan :)

   Poista
 4. Olen ehkä lauantaina Treen reissulla menossa elämäni ensimmäisen kerran Tigeriin. :) Toivottavasti löytyy jotain kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä joudun aina turvautumaan ostoskoriin, kun tuolla poikkean :) Toivottavasti löydät jotain mieluisaa.

   Poista