.

tiistai 21. tammikuuta 2014

..Rumpujen pärinää... Arvonnan voittaja on:..sen verran ilkeä ja kettumainen ihminen mä oon, että vähän viivytän. Aion nimittäin ensin kiittää teitä kaikkia arvontaan osallistuneita. Meinasin pudota tuolilta, kun tajusin, millaisen kävijäryntäyksen ässäarvonta saikaan aikaan. Alkoi heti harmittaa, että ässiä on vain yksi.

Lämpimästi tervetuloa teille kaikille. Ette voi käsittää, miten kivaa on, että teitä on jo näin paljon <3
Mutta ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Lupasin blogiurani alussa, että Kotikolmiossa arvotaan aina, kun sataset paukkuu joko lukijoissa tai tykkääjissä (mä olin silloin siinä uskossa, ettei niin tulisi ikinä käymään). Tän arvonnan myötä molempia on tullut niin paljon lisää, ettei niihin tasasatasiin ihan älytön matka ole. Arvontoja on siis luvassa jatkossakin. Mistähän vaan keksin teille yhtä kivoja palkintoja jatkossakin :)

Lisäksi reilun kuukauden päästä (muistaakseni) juhlitaan Kotikolmion ekoja synttäreitä. Ja tietenkin niitäkin juhlitaan arpomalla jotain kivaa. Eli vaikkei huonot jutut, tavallinen rivarikämppä ja surkeat kuvat miellyttäisi, niin matkassa kannattaa keikkua kuitenkin (lahjontahan on tunnetusti tehokas motivointikeino).

Mutta se voittaja tosiaan arvottiin yli 300 (!!!) arvan joukosta perinteisesti random.org:in suosiollisella avustuksella. Ässä saa varmasti hyvän ja rakastavan kodin.

Ihan ässä voittaja on:

Tiiti66

Hurjan paljon onnea voittajalle. Laitan sähköpostia ihan just. Ihanaa loppuiltaa kaikille!


6 kommenttia :