.

torstai 2. tammikuuta 2014

Rakkaudella pedattuEn oo varmaankaan ainoa sisustaja, joka sortuu tähän virheeseen. Uskaltaako joku muukin myöntää, ettei lapsen askartelut tai piirrokset pääse kotona aina esille tai käyttöön sen takia, ettei ne esimerkiksi sovi värimaailmaan tai muuten istu oikein sisustukseen. Mä kehtaan tämänkin myöntää ja yritän taas parantaa tapani.

Aloitin uuden vuoden lakanoiden vaihdolla ja neiti 5vee tuli kysymään, miksen mä ikinä laita hänen tekemiään tyynyliinoja meidän sänkyyn. Tuntui pahalta, myönnän. Niinpä kipaisin heti heittämään settiin sopivat musta-harmaat tyynyliinat takaisin kaappiin ja kaivoin esiin nuo rakkaudella tehdyt aarteet. Ihan hävetti, kun huomasin niiden olevan pinon alimmaisina.


 Sorry, silittäminen(kään) ei oo mun juttu.

Isi sai käyttöön ekana isänpäivänä pikkuruisilla jalanjäljillä koristetun tyynynpäällisen. Neidillä oli tuolloin ikää reilu 3kk, joten noi on hellyttävän pienet.
Itse sain käyttööni 3-vuotiaana tarhassa tehdyn taideteoksen. Värejä ei tästä ainakaan puutu. Ei ne ehkä pussilakanoihin sovi, mutta ei haittaa. Joskus tunne on vaan paljon tärkeämpää. Tän kun vaan itsekin aina muistaisi.
Ja eipä sillä oikeasti oo edes mitään vaikutusta lopputulokseen.

Lisäsin vielä ripauksen lisää rakkautta äidin tekemillä huopasydämillä. Tosi kivat nämäkin. Ja värikoodi on selkeesti huomioitu.
Koska mä en todellakaan petaa joka päivä sänkyä, niin ripustin sydämet lopulta makkarin naulakkoon turvaan.
Mun uudenvuodenlupaus voisikin olla just se, että lupaan jatkossa ajatella enemmän sydämellä kuin sisustussilmällä <3

Taidankin mennä kaivamaan keittiön laatikosta kirkkaan vihreän pannulapun keittiötä piristämään ;)
6 kommenttia :

 1. No samaa vikaa täällä.. hirveen hyvä lupaus! Hyvää tätä vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän todella pitää lupaukseni. Kivaa tätä vuotta :)

   Poista
 2. Tunnustan, että samaa "ongelmaa" havaittavissa tässäkin äidissä. ;) Välillä on jääkaapinovi täynnä askarteluja ja välillä karsin kaikki pois. Ja sitten niiden perään kysellään. Voih! <3 Kaikki olen toki säilönyt visusti. :) Hyvän lupauksen teit. Voisin ottaa mallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän nyt todella tsempata tän lupauksen pitämiseksi. Eipä tämäkään aika ikuisuuksiin kestä.

   Poista
 3. Ihanat tyynyliinat <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan käyttää niitä jatkossa aktiivisemmin :)

   Poista