.

torstai 30. tammikuuta 2014

PetkuhuiputustaEiks ollu kiva otsikko? Mä muistan aina, miten Monni sanoi noin siinä Pekka Töpöhännässä, jossa Pekka käytti käärmettä häntänään varjokuvia tehdessään. Ihan älytöntä, miten joku tollainen voi jäädä mieleen. Ois voinut tonkin muistikapasiteetin käyttää johonkin hyödyllisempään.

Mun virkkausprojekti etenee hitaasti, mutta varmasti. Kuitenkin erityisesti hitaasti. Kevyttä painetta on tullut siitä, että viimeiset kolme päivää sitä valmistuvaa tuotosta on kärtetty neiti viisveen huoneeseen. Saattaa hetken joutua odottamaan.Mä oon kuitenkin päättänyt saada ton jossain vaiheessa valmiiksi ja kävin tänään jo hakemassa lankoja seuraavaan projektiin. Älkää säikähtäkö, toi sateenkaarenvärinen lanka ei oo kuitenkaan ajateltu meidän alakertaan missään muodossa.


Lankoja valkatessa melkein törmäsin keskelle käytävää nostettuun ale-laatikkoon. Siitä tulikin sitten idea.
Jospa mä saisin tehdä rauhassa tota käsityötäni, kun hankin tilalle korvaavan tuotteen. Annon tyynynpäällinen maksoi alle 4€, joten pitää ainakin kokeilla.


Ehkäpä tästä ideasta joku jo päättelikin, et mun keskeneräinen ikuisuusprojekti on tyynynpäällinen. Siitä on ehkä joku viidesosa tehtynä (oumaigaad).


Ihan näin värikkääksi mä en ajatellut alakerran osalta heittäytyä. Mutta kieltämättä jäi vähän vaivaamaan ne monet muut Annon aletuotteet. Olis nimittäin ollut niitä siksak-lakanoita oranssina, kolmiokuosia lilana ja kaikkia muitakin kivoja kuoseja kympillä setti. Pitäisköhän sortua?

Pakko muuten vielä kysyä, tykkäsittekö uudesta remontti- ja sisustusohjelmasta "Tervetuloa kotiin"? Mua aina ärssyttää, kun sitä varsinaista tekemistä ja toteutusta kuvataan niin olemattoman vähän. Se kiinnostais mua aina kaikista eniten.


8 kommenttia :

 1. Katoin sen ohjelman ihan juur.. En huomannut mitä ne teki yläkertaan? Taisin käydä jaakaapilla just sillon. Ihan parempi remppaohjelma kuin hurja remontti :)) IHastuttavat korit sun langoillas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei ne vissiin tehneet siellä mitään, koska sitä ei kertaakaan näytetty. Ellei mulla sit mennyt silmiä räpäyttäessä se kohta ohi :)

   Poista
 2. Hahaa, on muuten ihana sana tuo petkuhuiputus:D Kaunis tyynyliina! Annot osaa! Mä tykkäsin ohjelmasta, mutta itsekin olisin kaivannut pikkuisen enemmän juuri siitä rempan/sisustuksen suunnitteluprosessin ja toteutuksen näyttämistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastenkirjoissa on kyllä tosi paljon kivoja ja hauskoja sanoja. Pitäis alkaa aktiivisesti käyttää noita.

   Mun mielestä melkein kaikki sisustusohjelmat sortuu aina samaan. Toteutus pikakelataan minuutissa ja sit näytetään suhteessa tosi paljon sitä kauppojen kiertämistä ja vaihtoehtojen vertailua. Ja tietty puhutaan aiheesta kaikkea melko epäolennaista :)

   Poista
 3. Pekka Töpöhäntä Soundboard

  Tuoltapa niitä hauskuuksia voi kuunnella, myös "petkuhuiputusta" on mukana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, miten hauska. Enpä oo tollaisenkaan olemassaolosta tiennyt :) Kiitos.

   Poista
 4. Voi mahoton. Miksen minä pääse tonkimaan Annon alekoria? Täytys tsempata ittensä moisen äärelle. :D
  Mun projektit kuule etenee yhtä huimaa vauhtia, joten don't worry. Raskausaikana aloin yhen virkkausprojektin (sellanen höpöprojekti), joka on vieläkin kesken.. ollu reilun puoli vuotta. Ihan pian se kyllä valmistuu ja onhan mulla ollu vähän kiirettä pikkusen poikasen kanssa, niin ihan joka välissä ei oo ehtiny koukuttua koukuttamiseen. ;) Seliseli.

  En muistanu tuota petkuhuiputusta, mutta yks asia on piirtyny aika monen ihmisen muistiin: pikkukakkosen postiosoite. Osaatko sä laulaa sen?

  Mä en kattonut tuota ekaa jaksoa, muistaakseni tulee jotain muuta toiselta kanavalta samaan aikaan. Tarttis varmaan tsekkailla vaikka katsomosta tai jostain.

  Ja sit piti vielä kehua nuita pärekoreja, ovat meinaan tosi hienoja!! :)

  Ei mulla muuta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois ollut kyllä kaikkea kivaa alessa, mut en toistaiseksi oo sortunut muihin ostoksiin.
   Toi virkkaustyö tuntuu tuijottavan mua syyttävästi sohvapöydän alta, joten ehkä mä taas sen jossain vaiheessa kaivan hetkeksi syliini lepäämään.

   Voi, Pikku kakkosen osoite on kyllä niin legendaarinen: Postilokero kolmeneljäseitsemän... :)
   Korit on ihan kivat, mutta harmittaa vieläkin, kun toisessa korisetissä ei noi kannet sopineet kyllä yhtään paikoilleen. Laiskana en jaksanut palauttaa, kun ostin -50%.
   Ihanaa viikonloppua.

   Poista