.

torstai 17. lokakuuta 2013

Teippien tuhlaustaTeippiaddikti täällä taas, terve!
Ei voi mitään, ihania teippejä tulee vastaan nyt ihan joka paikassa. Varasto on paisunut ihan liian suureksi, eikä sen takia viitsi sortua shoppaamaan mitään uutta. 

Eilen sorruin kuitenkin ostamaan kolme paksua vihkoa euron kappale. Näissä ei ollut mitään viivoja, joten soveltuvat loistavasti nuoren neidin piirustushommiin. Nää oli vähän kolhuisia. Ja tylsiä.
Päätin sit tuhota neidin kanssa näihin teippejä ja tarran loppuja oikein urakalla. Sit voi taas ostaa jotain uuttakin ;)


Ei ollut taaskaan minkäänlaista ideaa. Kunhan teippailtiin. Ja lopuksi otettiin luokattoman huonoja kuvia keinovalossa.
Vähän jäi ilmakuplia ja osa kolhuistakin kuultaa läpi, mut ei se tällaisissa niin tarkkaa oo.Eiköhän tää pinkki pakata jo illalla valmiiksi reppuun kolhiintumaan vähän lisää. Meillä on menossa toi "laukkukausi", jolloin joka paikkaan pitää raahata iso laukullinen piirustusvälineitä ja muuta melko sekalaista sälää.
Takakannen kohdalla alkoi jo into vähän hiipua. Ehkä tätä jatketaan sit joku toinen päivä.
Täällä on tänään teippailun lisäksi viritelty myös eilisiä kirpparilöytö-lamppuja paikoilleen. Katsotaan, josko ehdin teille huomenna niistä postailemaan. Huomenna on nimittäin paljon odotettu vaasalaisbloggareiden ensitapaaminen. Aika jännää. Ja kivaa.

Kivaa illanjatkoa!4 kommenttia :

 1. Muhun on iskemässä teippihulluus, kiitos muutaman blogin :D
  Harmi, kun en pääse illalla tapaamiseen, mutta mukavaa iltaa teille kaikille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuut sit ens kerralla.
   Teippaamiseen jää oikeesti koukkuun. Varsinkin, kun niitä ihania on nykyään joka paikassa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Näitä nyt ei sen kummemmin suunniteltu, kunhan teippailtiin. Ei saatu yhtäkään rullaa tyhjäksi, joten vielä ei voi ostaa lisää :)

   Poista