.

lauantai 12. lokakuuta 2013

KirpparipurkkiPoikkesin tänään lähikirpparilla ihan muuten vaan. Löysin siipalle reissukassin sekä pari muuta kivaa juttua. Vanha suuri lasipurkki oli kerrankin hinnoiteltu järkevästi ja kansi oli erittäin mieluisa. Hintaa tällä oli 8€. Jopa kiva kassansetä kommentoi ostostani tosi hyväksi löydöksi. 
Usein vastaavanlaisia näkee jopa ilman kansia yli 10€ hintalappu kyljessään.

Purkkiin mahtui kerrankin koko teippivarasto. Pitäisköhän mun vähän vähentää tätä hamstraamista?
Työpisteen taulujenvaihtelu on jatkunut edelleen ja nyt talotaulun vieressä nököttää Granitin kirjoitusalusta.
Joskus aiemmin kirpparilta kotiutettu vitriinikehys päätyi nyt säilytyslaatikoksi. En nimittäin keksinyt sinne mitään järkevää sisältöä.
Helmet on unohtuneet nyt tohon roikkumaan, mutta olkoot siinä. Oli niin sopivasti vapaa koukku tossa kohtaa.
Mitäs tykkäätte talon ja alustan combosta? Ainakin värimaailmat menee nyt paremmin yhteen. Mä taas sulattelen tätäkin vaihtoehtoa jonkin aikaa ja katsotaan sit, jääkö vai lähteekö toi.
Kivaa lauantai-iltaa. Mä jatkan viikonlopun pyykkirumpaa ja parkkeeraan sohvalle vasta vähän myöhemmin.8 kommenttia :

 1. Kyllä, ihana löytöpurkki ja sisältö siinä nytte :) Apua, sun työpiste näyttää niin inspiroivalta! Eli täällä ainakin tykätään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Välillä tekis mieli rajoittaa tavaran määrää, mutta kun on niin paljon juttuja, joiden pitää olla helposti saatavilla inspiraation iskiessä :)

   Poista
 2. Tykkään vanhoista lasipurkeista ja jos hinnaltaan sopivan näen lähtee mukaan...mies joskus kommentoi, että eikö nuo jo riitä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en lasipurkkeja oo hirveesti hamstrannut, mut johtuu enimmäkseen just tosta hinnoittelusta. Mä kun harvemmin varsinaisesti tarvin minkäänlaista purkkia :D

   Poista
 3. Tosi kauniit purkit! Itse myin aikoinaan omat jättipurkkini tosi halvalla kirppiksellä, kun niille ei ollut muuton jälkeen enää tilaa. Nyttemmin olen kaivannut niitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä kuvitella, että isojen purkkien säilyttäminen on hankalaa. Mä voisin ehkä toisen vielä haluta, jos jostain tulee vielä edullisesti vastaan.

   Poista
 4. Kiva tuli työpisteestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On jotenkin selkeämpi ilman sitä krääsähyllyä. Toisaalta kyllä harmitti heittää kaikki ihanat pikkujutut laatikon pohjalle :)

   Poista