.

tiistai 15. lokakuuta 2013

Baby stepsPalataan taas siihen meidän pikkuneidin valtakuntaan. Blogia pidempään seuranneet tietävätkin huoneen olevan mun synkkä sisustussalaisuuteni :) 

Meillähän huoneen hankinnat päättää melko pitkälti asukas itse. En siis tarkoita mitään isoja juttuja, mut lähinnä tää koskee julisteita, tauluja, tekstiilejä jne. Huone on yhtä värien ja kuosien ilotulitusta käärittynä Robin ja Cheek-julisteisiin. 

Nyt on kuitenkin pientä edistystä tapahtunut ja huone on aavistuksen rauhoittumassa. Tai siis sinne ei oo tuotu nyt mitään värikästä.

Lepakkotuoli oli pakko ottaa jo terassilta pois. Meinasin perinteisesti kiikuttaa sen ulkovarastoon, mut sitten päätinkin tarjota sitä tytön huoneeseen. Tää otettiin riemulla vastaan. Yritin muutoksella hyvittää sitä, että myin pinkin Hello Kitty-säkkituolin viikko sitten. Ei oo muuten sen katoamista noteerattu. Vielä.

Tuunatun jakkaran neiti O omi jo kauan sitten ja nyt sitä käytetään pöytänä ja rahina tossa lepakkotuolin edessä.

Matto myytiin kympillä pois ja tilalle laitoin ennen olohuoneessa majailleet mattokaksoset. Tossa huoneessa mattoja ei voi kaapistojen takia laittaa ihan linjaan, joten jätettiin sit reippaasti tollanen rako väliin.
Myös työpisteeltä vapautunut minihylly on omittu tänne. Tai itse asiassa niitä on nykyään siellä kaks, kun viimeinenkin sai väistyä alakerrasta.


Onhan tossa huoneessa oikeesti paljonkin mun silmää miellyttäviä juttuja. Siellä vaan on niin paljon värejä, että ne kivat jutut jää huomioimatta.
Kaapin muutos oli yllättävänkin iso juttu. Miksen tajunnut teipata noita jo aiemmin. Kaapin päällä nököttävät edelleen toimivat pesupallovalot.
Tein mä yhden ratkaisun ihan luvattomastikin. Vaihdoin ihan liian ison Ti-ti nalle-päiväpeiton tummanharmaaseen villavilttiin. Syy oli vähintään yhtä paljon käytännöllinen kuin esteettinenkin.
Hevisaurus-tyyny saa kuitenkin olla paikoillaan. En mä nyt ajatellut vieläkään sisustusnatsiksi ruveta ;)
Pieniä muutoksia parempaan ja rauhallisempaan suuntaan. Kyllä tää tästä. Ehkä noi julisteetkin jossain vaiheessa vähenee, kun Robin on niissä tytön mielestä ihan lapsen näkönen. No onhan se totta, ettei noi ihan nykyiseltä Robinilta näytä.6 kommenttia :

 1. Voi anna sinä tyttösen nauttia väreistä ja julisteista....kyllä ne pian vaihtuvat muutekin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä muun kestän, mut toi julisteiden määrä on melko käsittämätön :) Jos ees pari sais pois lähivuosina :D

   Poista
 2. Hieno toi lepakkotuoli ja sopii hyvin jakkaran kaveriksi. Kauniilta tytön huone minusta näyttää ja voit olla huoleti, kun hänen mielestään on aika heittää Robin alas seinältä, tahtoo hän sinne todennäköisesti sitten jotain muuta vastaavaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin luulen. Onneks oon valinnut sinne aikoinaan valkoiset huonekalut :)

   Poista
 3. Awww, ihana Robin :)

  VastaaPoista