.

tiistai 8. lokakuuta 2013

Uus äijä ja tuunattu tupaSeinäjoen esignsunnuntaista löysin uuden äijän. Vielä en oo tätä virallisesti perheelle esitellyt, mut kai ne tämänkin sulattaa ja toivottaa tervetulleeksi sen kummemmin noteeraamatta.
Äijä pysyy hyvin aisoissa ja selkä suorana kehyksissä lasin ja levyn välissä. Sijoituspaikka on tosin vielä ihan auki. Mihin tää tyyppi teidän mielestä parhaiten sopis sadetta pitelemään?
Myös eilen tuunattu tupa sai tänään tummempaa kehystä ympärilleen. Nyt ei enää häiritse noi listojen liitoskohdat. Vetäisin vaan mustalla washilla, joten nää on helppo vaihtaa, jos alkaa tympiä.
Mut eipä tälle torpallekaan minkäänlaista sijoituspaikkaa mielessä vielä oo. Meillä on muutenkin viime aikoina taulut vaeltaneet, eikä mikään oikein tunnu oikealta omalla paikallaan. Uusia nauloja en kuitenkaan aio seiniin hakata (meidän tapauksessa ei oikeesti nauloilla tee mitään, vaan aina pitää olla järeämmät työkalut).

Äijä ja talo saavat nojailla eteisen seinään ainakin huomiseen. Just nyt mulla ei oo niille parempaakaan ideaa tarjolla...

Sateisia tiistaiterkkuja :)4 kommenttia :

 1. Hellunen äijä! :) Talokin on tosi onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äijää ei vaan voinut vastustaa. Talo sitten puolestaan vastusti oikein urakalla :)

   Poista
 2. Tuo talomuistitaulu on tosi kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös, vaikkei sille oo vieläkään paikkaa mietittynä. Meinasin kyllä listojen suhteen jo luovuttaa, mutta lopulta sain nekin askarreltua.

   Poista