.

maanantai 28. lokakuuta 2013

PetipuuhiaTänään on turvauduttava pikapostaukseen. Meidän nettiboksi päätti seota/hajota, joten langaton verkko on kadonnut toistaikseksi. Senpä takia kökötän olohuoneen lattialla kone piuhan päässä. Ergonomia on tästä asennosta melko kaukana, joten koitan saada postauksen kasaan ennen jokaisen raajan puutumista :)

Päätin vihdoin luopua makkarin epäkäytännöllisestä helmalakanasta. Ai että, miten mä vihaan imurointia niiden härpäkkeiden alta. Meillä ei kuitenkaan oo sellaista hienoa verhoilukankaalla päällystettyä sängynrunkoa, vaan ihan perus jenkkisänky kamalalla vaaleansinisellä kankaalla. Päätin sit kokeilla, oisko Anttilan ale-froteelakanoista mitään apua.

Nää maksoi nyt vaan 10€/kpl, joten ei tää nyt niin riskialtis kokeilu ainakaan rahallisessa mielessä ollut.

Oli taas niin kiire päästä kuvaamaan, ettei ehtinyt ees taitokset oieta, mut eiks nää nyt oikeesti mee tossa päiväpeiton alla ihan ok? Oisin ottanut harmaat tai mustat, jos sellaisia ois ollut.

Sellanen jämäkämpi ja paksumpi päällinen ois kyllä tarkoitus tilata jostain, kun löytyy joku kiva ja kohtuuhintainen. Saa siis vinkata, jos tulee jossain vastaan.
Petarikin on edelleen uusimatta, mut niiden hintahaitarihan on ihan järjetön. Sit mä aloin samalla miettimään, et kuinka monen vuoden välein sänky pitäis vaihtaa ihan kokonaan?
Ajattelin vaan, et onko järkeä ostaa esim. 300€ petaria, jos sänky on kuitenkin jo ainakin 7 vuotta vanha ja joutais jo vaihtoon? Mä en siis millään tavoin moiti, et siinä ois mitään vikaa, mut kai tällekin asialle on olemassa joku suositus?
Kivaa alkanutta viikkoa. Mä hinaan nyt itseni ylös tästä lattialta ja koitan saada jotain hyödyllistä aikaiseksi.4 kommenttia :

 1. Tuonnehan ne peiton alle jäi...hieno on tuo päiväpeitto...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Päiväpeitto saa kyllä olla meillä pitkään. Osittain siksi, että on onneksi käännettävissä, jos kyllästyminen iskee. Ja osittain siksi, että tuli maksettua siitä itsensä kipeäksi :)

   Poista
 2. Tuommoiset patjalakanat voisivat olla aika hyvät, itteäni ärsyttää helmalakanan käsittely, kun se on niin iso ja painava ja kaikkee muuta hankalaa. Ja mulla on myös oltava joku suoja, sillä sänky on hieman kärsinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään, et jollain peittyy toi sängyn runko. Vaaleensininen ei oo ihan mun juttu :) Meillä sängyssä ei mun mielestä oo mitään muuta vikaa, joten ei viitsi kankaan takia vaihtaa. Tää ei ollut ainakaan kallis vaihtoehto.

   Poista