.

perjantai 18. lokakuuta 2013

..ole mulle laskeutumisvalo...Taas tuli tehtyä jotain ihan muuta, kuin ensin suunnittelin. Clasun valot eivät sit päätyneetkään etupihalle, partsille tai edes ulos. Ne päätyivät valaisemaan portaikkoa. 
Meillä portaikkoa valaisee vain kattoikkunan reunassaa oleva loisteputki, joten lisävalo on ihan tarpeenkin. Onneks olemassa on myös ajastinkelloja, joilla valot saa toimimaan näppärästi ilta-aikaan automaattisesti.
Vetäisin nää nyt ensin kiinni ihan rouheesti teippaamalla kaiteen ympäri. Virittelen sit myöhemmin huomaamattomammin, jos ne oikeesti tossa toimii ja miellyttävät silmää vielä parin viikon päästäkin.
Meillähän on tossa portaikossa kahdella puolen pelkät valkoiset seinät ja isoimmalla seinällä toi Askosta löydetty metalliteksti.Vähän on haasteellinen kuvattava toi portaikko, mut ehkä tästä kuvatulvasta jonkinlaisen kokonaiskuvan saa.
Tässäkin tapauksessa huoleton ripustustyyli toimii meille parhaiten. Ensin kyllä teippailin johdot niin, et kaikkien lamppujen etäisyydet oli samat ja kaikki lamput asettuivat suoraan alaspäin. Ei se sit kuitenkaan vaan ollut kiva.

Eiks näiden lamppujen idea just oo se, et ne saa roikkua vapaasti ja asettua ihan, miten itse haluavat :)

Tää lähtee nyt valmistautumaan blogitreffeille. Kuulette niistä ihan varmasti lisää viikonloppuna.8 kommenttia :

 1. Näyttää tosi kivalta.:) Noiden valojen hyvä puoli on juuri se, että ne sopii moneen paikkaan ja ilahduttavat aina missä ovatkin. Mietin meidänkin pihalle samantyyppisiä, mutta nekin saattavat matkallaan ulos eksyä toisaalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks nää ei niin maltaita maksa. Voi sit ostaa lisää sitä mukaa, kun sopivia käyttökohteita ilmenee :)

   Poista
 2. Kiva idea :) Paljon kodikkaampi ja rennompi ratkaisu kuin sellaiset säntilliset "oikeat" porrasvalot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tää huoleton tyyli on enemmän mun juttu :)

   Poista
 3. Hienot valot ja sopii hyvin portaikkoon:)! Itse kanssa ripustelisin valot tuollalailla huolettomasti, näyttää just kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ne näytti kyl jotenkin tyhmiltä roikkuessaan kaikki samassa asennossa. Parempi, kun ovat vähän vinksinvonksin.

   Poista
 4. Hyvin sopii! :) Kiitos vielä hauskasta illasta! <3 Oli kiva nähdä livenä. :) Toivottavasti joku sai hyviä kuvia, kun mun kuvat ei oo ihan parasta laatua. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oli kyllä kiva nähdä <3
   Mä en oo vielä kuvia katsonut, mut en odota mitään kovin onnistunnutta :)

   Poista