.

tiistai 29. lokakuuta 2013

Baby-himmeliPitihän munkin sitä pillihimmeliä sit kokeilla, kun näitä on väsätty monessa  muussakin blogissa. Mulla vaan ei tällekään oo olemassa mitään paikkaa, joten aloitin sen verran pienellä versiolla, että tää mahtuu sinne lipaston alimpaan laatikkoon säilöön. 

Mulla vaan taas kävi niin, et piti alkaa säätämään omiaan. Yritin ensin leikata päät viistoon, muttei ne asettuneet, niinku oisin halunnut. Päätin sit laittaa kulmiin puuhelmet.
Laitoin myös tohon "liitosnaruun" muutaman helmen, että ois vähän kivemman näköinen.
Jos keksin tälle jonkun paikan (ja kehtaan pitää esillä) ois ajatuksena kääntää hökötys toisin päin ja tehdä iso häkkyrä mustista pilleistä ton pienemmän ympärille. Vielä en ainakaan sitä alkanut väkertää, koska sit tätä ei enää ihan jokaiseen laatikkoon tukitakaan.
Aika onneton rääpäle tää tällaisenaan on, mut tulipa tätäkin kokeiltua. Himmelissä on kuitenkin se hyvä puoli, että sitä voi jatkaa ihan miten paljon vaan.  Ja tää on tosi helppo purkaa, jos siltä tuntuu. NiksNaks ja pillit pussiin.
Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta himmelin väsääjiä? Onko himmeli vaan jouluun liittyvä juttu, vai voiko sitä roikottaa vaikka ympäri vuoden? Mä en oo vielä ihan muodostanut lopullista mielipidettäni himmeleistä ylipäätään. Ehkä tätä pitää vähän vielä miettiä ennen laajennusoperaatiota...6 kommenttia :

 1. Nättihän tuosta tuli, eikä välttämättä ollenkaan joulu tuu mieleen! Anna roikkua vaan esillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vähän olematon rimpula :) Tarttee ehkä sen isomman osion vielä kaveriksi.

   Poista
 2. Vau, hieno siitä tuli. Älä yhtään väheksy himmeliäsi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On toi vähän raukka noin, mut onneks sitä on helppo jatkaa :)

   Poista
 3. Voi himmeli, himmeli, on se kyllä taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On tossa ehkä ihan hyvä alku, mut on toi tollaisenaan turhan olematon :)

   Poista