.

maanantai 23. joulukuuta 2013

Lahjoja ja voittojaMattimyöhäinen juoksi vielä tänään jouluostoksilla, jotka piti tulla nyt tänne blogiinkin esittelemään. Oli nimittäin sattumalta niin mun tyylisiä nää lahjakortit, että melkein tekis mieli pitää itsellä.


Tämän enempää en näistä voi vielä paljastaa, etten kenenkään yllätystä mee pilaamaan.

Mutta sainpas mä itsekin tänään jotain kivaa kotiin tuomisiksi. Ihanan aurinkoinen Susanna Huvikumpu living-blogista piipahti nimittäin työpaikallani tuomassa voittamani arpajaispalkinnon ihan omakätisesti. Hurjasti kiitoksia vielä tätäkin kautta.
Seventy Treen Circus Bruno-printti päätynee olohuoneen kollaasiseinälle ihan paraatipaikalle. Se on ihana.
Karhun mukana paketissa oli myös Hello Dala-kortti, jonka eräs nuori neiti taitaa omia huoneeseensa.
Kaikki lahjat on hankittuna, kaapit on täynnä ruokaa ja kotonakin sen verran siistiä, että pystyy kulkemaan kompastumatta. Mun puolesta joulu saa siis tulla.


Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulua teille kaikille <38 kommenttia :

 1. Kivaa, mukavaa jos noille löytyy hyvä paikka :) Oikein ihanaa Joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin teille. Varmasti löytyy hyvä paikka. Onneksi on tässä 3 vapaata aikaa suunnitella ja kokeilla :)

   Poista
 2. Heippa! Tuo seventytreen printti on ihana! Itsekin olen samaa katsellut. Muutenkin kauniita kuvia ja sisustusjuttuja sinulla <3 Jäänkin seurailemaan mielenkiinnolla tulevia postauksiasi :) Hyvää uutta vuotta ja tervetuloa vastavierailulle minun blogiini! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa. Klikkailin samantien blogiisi ja aionkin illalla tutustua oikein kunnolla. Kivalta näyttää. Hyvää uutta vuotta teille myös :)

   Poista