.

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Pakkas-raikastaTäällä on menossa perinteinen sunnuntai. Kolmas pyykkikoneellinen pyörimässä ja ruoka tulilla. Heitin aamusta peitot ja tyynyt parvekkeelle raikkaaseen pakkaseen ja siivosin makkarin.

Nyt sain napsittua vähän paremmat kuvat ikkunan tähtijonostakin.
Myös päätyseinältä vähensin tavaraa, vaikka ärsyttääkin taas entistä enemmän toi maalaamaton seinä. Harvemmin mä kuitenkaan tota seinää tuijotan.

Yritin saada tohon alakuvaan sen pakkasen raikkaan tuoksun, muttei se jostain syystä tullut mukaan. Seuraaviin kuviin heitinkin sitten päiväpeiton päälle.
Koti-juna muutti yläkertaan ja saa nyt toistaiseksi tehdä päättymätöntä matkaansa tossa.

Näitä laajempia kuvia jouduin sen verran kirkastamaan, että laatu kärsi vähän entisestäänkin. Koittakaa kestää. Näistä sentään erottaa jo muutakin kuin ikkunan.

Viimeisinkin retro-peili pääsi toistaiseksi tohon makkarin seinään. Alkoi jo pelottamaan, että se hajoaa, kun pyöri niin kauan vailla paikkaa.

Clasun teesihti-robotti on mun mielestä edelleen hauska. Nyt se saa roikkua lampunvarjostimessa.

Mitäs teillä puuhataan sunnuntaina? Onko joku muukin levännyt ensin pari päivää ja viettää tänään työleiriä kotona?10 kommenttia :

 1. ööö...taidan ohittaa tuo kysymyksen...siis on otettu vaan...rennosti...:)
  Kaunis makuuhuone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä joskus voi vaan ottaa rennosti, eikä suorittaa :)

   Poista
 2. No voi kökkö, kun en hoksannut tehdä tänään tuota samaa pakkastemppua. Koko päivä vain meni kyläillessä ja ilta torttuja paistellessa. Mutta hei, ihanat kuvat ja yksityiskohdat jälleen! :) Koti-juna on todella mainio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eiköhän näitä pakkaspäiviä oo vielä tulossa, että ehdit tuulettamaan. Mun mielestä siihen riittäis vähän vähempikin pakkanen.

   Poista
 3. Witsi toi lamppu on vaan makee puuhelmineen. Mulla ei tod ollu relaamista nimeksikään. Kolmen päivän pýhänä joka päivä joku illanistujainen/juhla ja päivät meni siivotessa. Huh joululomaa odotellessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä myös on vkl:t aina yhtä työleiriä, kun ei arkisin ehdi. Mä oon kaikki välipäivätkin töissä ja mahtuu vielä pari työreissuakin ohjelmistoon ennen joulua.

   Poista
 4. Sunnuntai meni kotihommissa ja ostoksilla. Tuo kattolamppu on kyllä hieno!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Harva on näköjään levännyt. Mutta sitähän se yleensä on, että viikonloppuna tehdään pakollisia kotitöitä, joita ei arkena ehdi.

   Poista
 5. Me otettiin todella rennosti ja käytiin pariin otteeseen pitkällä kävelylenkillä minin kaa :) Oli tosi ihanaa!

  VastaaPoista