.

torstai 12. joulukuuta 2013

DIY: lisää korttejaJoo, ei se auta, vaikka aloittaisin ajoissa. Mähän postailin jo melkein kuukausi sitten joulukorteista täällä. No tänään sitten havahduin siihen, että ne pitäis huomenna postittaa. Eikä niitä sitten tietenkään ollut tarpeeksi.

Samalla periaatteella, mutta eri väreissä ja eri teipeillä väsäsin sitten pikaisesti muutaman lisää.
Eihän tää sit kuitenkaan näin helpolla mennyt. Ne joulumerkit on tietenkin ostamatta, mut sehän ois pieni juttu. Myös kirjekuoret loppuivat kesken ja pari osoitettakin on vielä hukassa.

Onneksi kuitenkin muistin syksyllä kirpparilta löytämäni joulu-teipin, ettei jäänyt sekin käyttämättä.
Huomenna se on sitten kipaistava aamusta hakemaan postimerkit työmatkalla, kirjekuoret ruokatunnilla ja postitettava kotimatkalla. Ja ne osoitteet kalastelen sit vaikka bussimatkalla töihin. Näin sen on mentävä.

Joka vuosi sama juttu. Toivottavasti löydän tänä vuonna vähän helpommalla sellaisen postilaatikon, johon saan noi mahdutettua. Viime vuonna kiersin muistaakseni neljä laatikkoa.

Saitteks te muut korttinne matkaan ajoissa vai vääntääkö joku muukin viimehetkillä?4 kommenttia :

 1. Kauniita kortteja! Kivoja ideoita! Tsemppiä postitukseen:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vähän teki tiukkaa saada postiin, kun ensin myytiin "ei oota" postimerkkejä metsästäessä ja sitten löytyi vaan täysinäisiä laatikoita. Kaikki kuitenkin saatiin tänään matkaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Mun on pakko nyt saada tää viikonloppuna vihdoin tehtyä, kun on jo kysymyksetkin tuplana :D

   Poista