.

lauantai 7. joulukuuta 2013

Sitä ja tätäTänään on tehty vaikka mitä. On oltu lumitöissä, pulkkamäessa, leivottu, siivottu, ommeltu, käyty kirpparilla jne. Ihanaa, että huomennakin on vielä vapaata.

Oli pakko napsia kuvia ihan siitä ilosta, että sai tarttua kameraan sinä lyhyenä valoisana hetkenä.
Muumiperhe pääsi uunista polttamatta sormiaan. Tai muitakaan ruumiinosiaan.
Ja jo perinteiset unikot ja Aalto-piparitkin tuli paistettua onnistuneesti. Noi on vaan niin jättimäisiä, ettei niitä montaa viitsi tehdä.
Lisäksi meille muutti tänään uus kolmijalkainen kaveri. Siippa toi tän Motonetistä. Nyt täytyis oikeesti alkaa harjoitella tota kuvaamista. Miksi, oi miksi kaikenlaisten oppaiden ja ohjekirjojen lukeminen on mun mielestä nykyään niin vastenmielistä...
Kivaa lauantai-iltaa teille. Ja jos joku tietää jonkun taianomaisen keinon valokuvaamisen opetteluun (vaikka hypnoosi, ohjekirjan kanssa nukkuminen tai cd-levylle luetun oppaan kuuntelu nukkuessa), niin mulle saa mielellään vinkata :)

8 kommenttia :

 1. valokuvaamisen opetteluun: käy kurkkaas http://studiostreet.fi/kurssit/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu, kiitti Sari!! Mä ilmoittauduin! Onks se sun veli joka noita vetää?

   Poista
  2. Just tolloin en pääse :( Mutta kiitos vinkistä. Täytyy seurata jatkossa. Tai sit Sannis voi jakaa asiantuntemustaan mulle kurssin jälkeen ;)

   Poista
  3. Toivon kyllä, että oppisin käyttämään edes kameraa :)

   Poista
  4. Susta tulee kuitenkin ihan pro ja me amatöörit sit jatkossa lainaillaan sun kuvia.

   Poista
  5. Joo, aivan itteäki jännittää, et tuleeeko noin käymään ;D

   Poista
 2. hih! Mullakin on kolmijalkainen ollut jo jonkin aikaa ja oon ollut tosi tyytyväinen!!! Ohjekirjoja en kans jaksa lukee, mut silti haluis oppii lisää...ristiriitaista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika täälläkin. Kuvaamisessa on vielä sekin haaste, et usein kuva näyttää kameran näytöllä hyvältä ja sit koneella ei. Kokeilemalla oppiminenkin on siis haasteellista ja vie aikaa, eikä se mun malttamattomalle luonteelle meinaa sopia :)

   Poista