.

perjantai 20. toukokuuta 2016

Kokovalkoinen keittiöHuh huh, mikä viikko. En oo ehtinyt blogimaailmaan ollenkaan. Onneksi keittiö on kuitenkin saatu rempattua ja kaikki sujui paremmin kuin hyvin. Oon niin fiiliksissä, miten iso muutos näinkin pienellä remontilla saatiin aikaan.

Keittiöstä vaihdettiin siis tasot, tiskiallas ja hana. Lisäksi vanha liesi vaihtui erillisuniin ja keittotasoon. Remonttia valmistellessani päätin nypätä myös yläkaappien alla olleet peitelistat pois, vaikkei noi nyt näkyviin jääneet valaisimet mitkään kaunottaret olekaan. 


Koko remontti suoritettiin vajaassa työpäivässä. Kaikki mitat oli millilleen, eikä muitakaan ongelmia tullut vastaan. Vanhan keittiön luokattoman huonot kuvat löytyvät mm. TÄÄLTÄ

Mitäs tykkään kokovalkoisesta keittiöstä? Hitti vai huti? Varmaan jokaisen mielestä kuitenkin parempi kuin entinen :)6 kommenttia :

 1. Hyvä muutos ehdottomasti!! Piti käydä tarkistamassa kahteen kertaan vaihtuiko välitilalaatta, koska sopii kokonaisuuteen tosi hienosti 👍
  Valoisa keittiö ja valkoista voi piristää aina värikkäillä tekstiileillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä hetken mietin myös välitilan uusimista, mutta toisaalta tykkään vieläkin tuosta aavistuksen vanhanaikaisesta laatasta. Pelkäsin myös, että keittiöstä tulis liiankin kliininen, jos välitilankin vetäis vain yhdellä sävyllä.
   Valoa on kyllä nyt hurjasti enemmän.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Mä tykkään myös, vaikka kieltämättä jännitti, riiteleekö valkoinen taso kaappien kanssa. Aika lailla ovat samaa sävyä, eikä mun silmä huomaa eroa.

   Poista
 3. Ehdottomasti hitti <3 Kaunis, kodikas ja toimiva keittiö nyt ;) Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Yllättävän pienellä rahalla ja vaivalla tuli iso muutos.
   Aurinkoista sunnuntaita :)

   Poista