.

tiistai 24. toukokuuta 2016

Asuntomessujen bloggaripäivä
Kuten kuvista näkyy, oli meille järjestetty silmänruuan lisäksi myös ihan sitä perinteisempää ravintoa. Tapahtuman puuhanaiset Siskonpaneelisopan Tiina ja Villa Bohemian Hanna olivat haalineet tapahtumalle huikeita yhteistyökumppaneita. Kyllä bloggareiden kelpasi nautiskella.

Suolaiset suuhunpantavat tarjosi Hotelli-ravintola Alma, kuohujuomista saadaan kiittää rakennusliike Sarkoaa. Herkulliset kakut olivat Valkoisen Puun valmistamia. Kaikki huuhdeltiin alas Mallaskosken panimon tarjoamilla juomilla.

Herkuttelun yhteydessä päästiin testaamaan Lapuan Kankureiden lautasliinoja ja Kupilkan aterimia. Tällaiseen tarjoiluun vois vaikka tottua. Kun puitteet ja sääkin olivat enemmän kuin kohdillaan, ei päivästä voi tulla mitään muuta kuin onnistunut. Messutaloihin päästään kurkistamaan vielä myöhemminkin, mutta palataan seuraavaksi takaisin kotinurkkiin. Ainakin hetkeksi. 

Kuvat 3 ja 4 on lainattu Kotini on helmeni-blogin Marikalta. Allekirjoittanut oli napsinut kuvansa vähän turhan suurpiirteisesti :)2 kommenttia :