.

perjantai 27. toukokuuta 2016

Keittiökokemuksia ja pari hankintaa
Pienestä keittiörempasta on kulunut reilu viikko. Oon päässyt testaamaan uutta uunia ja liesitasoa useampaan kertaan, enkä vieläkään oo oppinut siihen, miten nopeasti induktiotaso lämpeää. Vielä en myöskään hahmota, mikä on sopiva säätö millekin toiminnolle. Toistaiseksi oon ollut supertyytyväinen molempiin valintoihini.

Keittiön allas ja hana ovat myös päässeet kovaan käyttöön. Hanaan on rakastunut koko perhe. On muuten outoa, että mulla on lähes kahdeksan vuoden jälkeen hana, joka ei vuoda mistään. Keittiöön piti tietysti tehdä pari pientä hankintaa. Marimekon kulho päätyi toistaiseksi altaan reunalle ja Räsymatto-patalappu roikkuu keittiön ainoassa koukussa. En vain voinut vastustaa. Lennolin ihana vohvelikankainen keittiöpyyhe on saatu Asuntomessuilta. Sopii värimaailmaan ihan täydellisesti. Nyt tekisi mieli jatkuvasti ostaa jotain keittiötavaraa, kun pinnat ja koneet miellyttävät silmää. Samalla kuitenkin nautin valoisuudesta ja melko tyhjistä tasoista. 

Mukavaa viikonloppua teille. Toivottavasti täällä länsirannikollakin päästäis taas nauttimaan kesäisistä keleistä. Sateita ja kylmyyttä on ollut viime päivinä ihan riittävästi.

2 kommenttia :

 1. Teidän keittiöstä tuli kyllä tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miellyttää myös omaa silmää. Valon määrä on ainakin triplaantunut.
   Erityisen kivaa oli se, ettei remppaan tarvinnut upottaa älyttömästi aikaa ja rahaa, vaan koko homma tehtiin muutamassa tunnissa ja suhteellisen edullisesti.

   Poista