.

tiistai 17. toukokuuta 2016

Asennushommia ja remppakuulumisiaPäivät on taas kuluneet vauhdilla. Kolme päivää olin reissussa Helsingissä ja Tampereella ja nyt oon käyttänyt pari päivää tulevan keittiörempan valmisteluun. Eilen kävin tekemässä (toivottavasti) viimeiset tarvikeostokset ja tyhjäsin tavaraa pois tasoilta ja kaapeista. Innostuin samalla vaihtamaan yhden tason, kun oli pakko nähdä, miten sävyt sopivat yhteen. Tänään oon nakutellut irti muutaman kaakelin välitilasta, jotta saadaan uusi pidempi taso mahtumaan paikoilleen. 

Kämppä on kaaosmaisessa tilassa, mutta yritän kestää, kun tiedän, että huomenna päästään vihdoin hommiin. Onneksi kaaosta pystyy pakenemaan yläkertaan, jossa innostuin ruuvailemaan paikoilleen synttärilahjaksi ostamani Muuton Dotsit. 
Ihan käsittämätöntä, miten paljon nuo muuttavat valkoista seinää, vaikka eivät tuon enempää edes erotu. Nyt mua ei enää ollenkaan ahdista suuri valkoinen seinäpinta, eikä kapea kulkutila vaikuta mun mielestä nyt yhtään entistä tukkoisemmalta. 

Levyseinään asentaminen meni yllättävän helposti. Kaikissa Dotseissahan on koosta riippumatta täysin samanlainen kiinnitys. Ensimmäisen kiinnitys vaati ehdottomasti levyseinään tarkoitetun ankkuritulpan. Kaksi muuta sain ruuvattua tiukasti paikoilleen ilmankin. Jännä nähdä, joutuuko näitä jossain vaiheessa fiksata uusiksi.

Nyt aion hetken hengähtää ennen illan matsia. Tiedossa on varmaankin sellainen jännitysnäytelmä, että unta saa matsin jälkeen odotella useamman tunnin. Aurinkoista iltaa jokaiselle :)

2 kommenttia :

 1. Voi onko teilläkin keittiöremontti. Ihana päästä näkemään millainen keittiö teille tulee. Meidän uusi keittiö asennetaan huomenna.
  Vielä toki puuttuu tasot ja välitilan matskut ym ym :) hiljalleen kohti valmista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän remontti oli enemmänkin keittiön pieni kasvojenkohotus :) Uusittiin vain tasot, allas ja hana sekä vaihdettiin hella erillisuuniin ja liesitasoon.

   Edellisestä keittiörempasta on aikaa 8 vuotta, mutta kaapit ovat onneksi edelleen ihan priimakuntoiset ja miellyttävät silmää. Näillä muutoksilla taas menee monta vuotta :)

   Poista